27 C
București
sâmbătă, 13 iulie 2024
AcasăSocialEvenimentCurse speciale pentru fanii naționalei României oferite de TAROM, pentru partida cu...

Curse speciale pentru fanii naționalei României oferite de TAROM, pentru partida cu Slovacia

Compania aeriană TAROM a anunțat introducerea a două curse speciale dedicate suporterilor români care doresc să participe la meciul dintre România și Slovacia, programat pe 26 iunie pe stadionul din Frankfurt.

Conform comunicatului emis de TAROM, pe 26 iunie, zborul special RO1301 va pleca de la Aeroportul Otopeni la ora 8:50 și va ateriza la Frankfurt la ora 10:30 (ora locală). Pentru întoarcere, cursa RO1302 va decola din Frankfurt pe 27 iunie, la ora 11:30, urmând să ajungă la Otopeni la ora 14:55 (ora locală a României). Aceste zboruri sunt menite să faciliteze accesul suporterilor români la evenimentul sportiv important.

Biletele la aceste două curse speciale dedicate fanilor Generaţiei de suflet a fotbalului românesc care îşi doresc să trăiască fiecare clipă a meciului alături de echipa naţionalei sunt puse în vânzare acum, direct pe site-ul companiei www.tarom.ro. În contextul general al atmosferei EURO 2024, dar mai ales în cel special al meciului României, am încercat să venim în sprijinul fanilor echipei naţionale cu două curse dedicate, astfel încât toţi cei care vor să fie efectiv alături de fotbalişti, să poată cânta alături de ei imnul naţional, să îi încurajeze şi să le arate suportul pe tot parcursul meciului. Credem că a putea face acest lucru pentru români este una dintre aşteptările pe care le are faţă de TAROM publicul larg. Hai, România,

au transmis reprezentanții companiei.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă