28.3 C
București
vineri, 21 iunie 2024
AcasăSpecialSurprize pentru fanii „Game of Thrones”. Ce planuri are George R. R....

Surprize pentru fanii „Game of Thrones”. Ce planuri are George R. R. Martin

Autorul și coproducătorul executiv al serialului „Game of Thrones/ Urzeala tronurilor”, George R. R. Martin, va scrie un nou serial de science fiction, cu titlul „Captain Cosmos/ Căpitanul Cosmos”, informează contactmusic.com.

Citește și: Ce gest emoționant a făcut Brad Pitt pentru Angelina Jolie, după operație

Scriitorul a semnat un contract de doi ani cu canalul de televiziune prin cablu HBO, același canal care a ecranizat „Game of Thrones”, pentru a face un nou serial, „Captain Cosmos”.

Show-ul va fi proiectat la „zorii televiziunii, în anul 1949” și va urmări un scriitor, tânăr vizionar, care creează o serie de science fiction, cu povești pe care nimeni altcineva nu ar îndrăzni să le spună.

Martin a avut ideea pentru noul serial în timp ce lucra la seria „Cântec de gheață și de foc”, în anul 2011, imediat după ce a fost publicată cartea „Un dans cu dragoni”.

Autorul a mai spus că speră să termine de scris romanul „The Winds of Winter” până în anul 2016, astfel încât premiera celui de-al șaselea sezon al serialului „Game of Thrones” să nu sufere întârzieri.

Citește și: FOTO. Robert Pattinson s-a logodit. Cine este aleasa

Sezonul cinci al serialului va avea premiera în 12 aprilie 2015.

În anii 1975 și 1980, George R. R. Martin, în vârstă de 66 de ani, a primit premii „Hugo” pentru „A Song for Lya” și „Sandkings”.

De asemenea, Martin a mai fost premiat cu „Nebula Award”, „Premiul Hugo pentru cea mai bună poveste scurtă”, „Premiul Bram Stoker”, „World Fantasy Award”, „Premio Ignotus” și „Locus Award”.

Revista „Time” l-a plasat în anul 2011 în „Time 100″, o listă a celor mai influenți oameni din lume.

Cele mai citite

Minivacanţa de Rusalii. Românii au luat cu asalt litoralul românesc

Litoralul românesc a devenit cea mai populară destinație pentru minivacanța de Rusalii, cu stațiunile Mamaia și Eforie Nord în topul preferințelor turiștilor. Potrivit datelor...

Ambasadorul Marii Britanii în România, despre decizia CSAT de a dona Ucrainei un sistem PATRIOT

Ambasadorul Marii Britanii în România, Giles Portman, a apreciat decizia Consiliului Suprem de Apărare a Ţării (CSAT) privind donarea unui sistem PATRIOT către Ucraina,...

5 arestări pentru exploatarea sexuală a refugiaților ucraineni în Spania

Presupușii traficanți de persoane au atras victimele cu aranjamente de obținere a statutului de refugiat și promisiuni false de locuri de muncă. Europol a sprijinit...
Ultima oră
Pe aceeași temă