14.7 C
București
marți, 21 mai 2024
AcasăSpecialSuccesul numărul 3 pentru HCM Constanţa

Succesul numărul 3 pentru HCM Constanţa

 

Constănţenii şi-au trecut în cont a treia victorie la peste zece goluri diferenţă, în tot atâtea jocuri disputate.

Campioana României la handbal masculin, HCM Constanţa, îşi continuă marşul către un nou trofeu în Liga Naţională de handbal masculin. Echipa de pe litoral s-a impus, duminică, în etapa a treia a întrecerii interne.În primele două runde echipa constănţeană a câştigat de fiecate dată la mai mult de zece goluri, lucru ce s-a întâmplat şi în meciul cu Pandurii Tg. Jiu, în etapa a treia. Partida a avut loc la Constanţa şi s-a încheiat cu scorul de 42-31.

Dincolo de cele două puncte câştigate, HCM a arătat o excelentă poftă de joc, dar şi o -constanţă în meci. Echipa de pe litoral a jucat la fel pe întreaga durată a partidei, dovadă -fiind scorul înregistrat la pauză, 21-13.

De asemenea, Ion Crăciun a apelat o dată în plus şi la cel mai mare avantaj al echipei, o bancă de rezerve apropiată ca valoare de formula de start. HCM ar putea cu uşurinţă să alinieze două echipe în campio-nat, graţie lotului echilibrat valoric. Acest lucru a fost decisiv în partidele de până acum. Atunci când titularii au resimţit oboseala rezervele şi-au făcut excelent datoria.

Cu o medie de aproape 40 de goluri pe meci şi maximum de puncte după trei etape, HCM ocupă primul loc în clasamentul competiţiei.

Echipa care se ţine scai de gruparea constănţeană este Ştiinţa Municipal Dedeman Bacău, formaţie pe care HCM a învins-o de două ori în perioada de pregătire. O scurtă analiză a primelor trei etape confirmă statutul de favorită absolută la titlul naţional pentru HCM Constanţa.

Cele mai citite

ANAT și patronatele din turism solicită suplimentarea semnificativă a fondurilor pentru creditele IMM Invest+

Vineri 17 mai, la Ploiești, a avut loc o întâlnire care a marcat aniversarea de 30 de ani a Patronatului IMM, la care au...

Statele Unite transmit condoleanţe oficiale pentru moartea preşedintelui iranian Ebrahim Raisi

Statele Unite au prezentat luni "condoleanţe oficiale" în urma decesului președintelui iranian Ebrahim Raisi și a altor oficiali iranieni într-un accident de elicopter care...

Sebastian Burduja, atac la adresa lui Nicușor Dan: “Bilanțul lui este matematic zero”

Candidatul PNL pentru funcția de primar general al Capitalei, Sebastian Burduja, a criticat dur activitatea actualului edil, Nicușor Dan, într-o conferință de presă susținută...
Ultima oră
Pe aceeași temă