24.6 C
București
marți, 21 mai 2024
AcasăSpecialSoţia victimei din Seychelles: "am întrebat la recepţie dacă aici sunt rechini...

Soţia victimei din Seychelles: “am întrebat la recepţie dacă aici sunt rechini şi mi-au spus că insulele sunt foarte, foarte sigure”

Soţia îndoliată a victimei rechinului din Seychelles povesteşte cum şi-a mângâiat soţul şi i-a şoptit cuvinte de încurajare înainte de a muri. 

“Mă uitam la el şi vedeam teama şi în acelaşi timp uşurarea din ochii lui, pentru că mă vedea şi eram bine” a spus ea reporterilor Dailymail.com

Simţind teroarea, ea şi-a depăşit starea de şoc şi şi-a încurajat soţul: “Mi-am întins mâna şi îi ţineam capul aproape, în braţele mele, spunându-i “Vei fi bine, noi vom avea grijă de tine. Te vei vindeca.”

Apoi, abţinându-şi lacrimile, a adăugat: “Cred că i-am spus că-l iubesc foarte mult, sper că i-am spus.”Doamna Redmond spune că soţul său nu credea că e în pericol când şi-a pus echipamentul şi a intrat în apa puţin adâncă.

“Ian a râs când eram pe Insula Denis şi am auzit un bărbat glumind cu soţia sa ‘Ooh, aici sunt mulţi rechini’. Şi am întrebat-o pe domnişoara de la recepţie dacă aici sunt rechini şi ea a răspuns ‘Nu, nu în Seychelles. Insulele Seychelles sunt foarte, foarte sigure’,” adaugă Gemma.

Ian Redmond a fost atacat de un rechin în timp ce înota în apele arhipelagului Seychelles. Cuplul proaspăt căsătorit era în luna de miere de 10 zile.

Cele mai citite

Poliția ungară l-a arestat pe căpitanul unei nave implicată într-o coliziune pe Dunăre

Poliţia ungară a anunţat luni că l-a arestat pe căpitanul unei nave de croazieră sub pavilion elveţian implicată într-o coliziune pe Dunăre cu o...

INCREDIBIL. 35.000.000 de euro un kilometru de autostradă București-Brașov

La propunerea ministrului Transporturilor și Infrastructurii, Sorin Grindeanu, Guvernul a adoptat recent o investiție exorbitantă pentru „ciotul” de 5,18 km ai tronsonului Cristian-Codlea...

Alertă. Procurorul Lucian Onea revine la DNA Ploiești

Unul dintre procurorii vedetă din era de glorie a DNA-ului condus de tandemul Laura Codruța Kovesi-Florian Coldea va reveni la „unitatea de elită”...
Ultima oră
Pe aceeași temă