22.4 C
București
duminică, 21 iulie 2024
AcasăSpecialSefa Universitatii Arad are o noua ocupatie: vaneaza forumistii

Sefa Universitatii Arad are o noua ocupatie: vaneaza forumistii

– Lizica Mihut a cerut identificarea celor care posteaza comentarii la adresa sa, pe bloguri si pe site-uri

Presedintele Universitatii "Aurel Vlaicu" din Arad, Lizica Mihut, a depus o sesizare la Politie, prin care a cerut identificarea celor care au postat mai multe comentarii negative la adresa ei pe unele site-uri, pe care au fost publicate texte in care i se mentiona numele.
Lizica Mihut a declarat, miercuri, ca doreste sa afle identificarea reala a celor care au semnat comentarii pe forumurile de Internet, ca sa-i actioneze in instanta, pentru a dovedi cele scrise de acestia. "Am cerut efectuarea unor verificari pentru stabilirea identitatii celor care au postat comentarii negative la adresa mea. Intr-o zi, am avut 24 de comentarii negative, iar ceea ce este interesant este faptul ca 14 au fost facute dupa o adresa IP, iar alte noua dupa alta adresa IP, deci dupa doua adrese am avut atatea comentarii negative. Comentariile postate erau semnate cu nume diferite. Nu stiu cine sunt si nici nu vreau sa banui pe cineva. Oricum, ii voi actiona in instanta pentru a le cere sa demonstreze ca, ce au scris este adevarat", a declarat Lizica Mihut.

Presedintele Universitatii "Aurel Vlaicu" din Arad a mai spus ca este nemultumita ca ancheta in acest caz dureaza de prea mult timp, fara a fi identificati autorii comentariilor. "Am depus sesizarea de vreo luna de zile si pana acum nu am primit nici un raspuns. Sunt nemultumita de aceasta tergiversare", a sustinut Mihut.
Purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie al Judetului Arad, inspector principal Camelia Tuduce, a declarat, miercuri, ca in acest caz cercetarile sunt continuate pentru identificarea IP-urilor, de pe care au fost trimise comentariile la adresa presedintelui universitatii, pe forumurile de Internet.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă