26 C
București
sâmbătă, 20 iulie 2024
AcasăSocialAdministratieModificare în traseul liniei STB 90, de 1 Iunie

Modificare în traseul liniei STB 90, de 1 Iunie

În ziua de 1 iunie, troleibuzele liniei 90 nu vor mai opri în stația „Semănătoarea”, anunță Societatea de Transport București (STB).

“Cu ocazia organizării evenimentului sportiv „Parada Micilor Biciclişti – West Side Kids Race”, sâmbătă, 01.06.2024 (între orele 06:00 – 23:00), traficul rutier va fi restricționat pe primele trei benzi de pe Splaiul Independenței, pe tronsonul cuprins între Str. Chimiștilor şi Splaiul Independenței nr. 319B.

Având în vedere această măsură, circulația troleibuzelor liniei 90 se va desfășura în condiții speciale, acestea urmând a utiliza banda IV în zona restricțiilor impuse pe Splaiul Independenței.

Totodată, stația (capăt de linie) „Semănătoarea” va fi suspendată în data de 1 iunie”, a transmis STB, pe platformele de socializare.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mihail Mușoiu lucrează în presa centrală din anul 2008. Din anul 2018 lucrează la “România liberă”. A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București. Deține un master în Cercetare în Științele Comunicării. Este, de asemenea, profesor pentru învățământul primar și preșcolar.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă