14.7 C
București
marți, 21 mai 2024
AcasăSpecialRegele internațional al romilor, Dorin Cioabă, a votat pentru ”o țară fără...

Regele internațional al romilor, Dorin Cioabă, a votat pentru ”o țară fără discriminare”

Autointitulatul rege internaţional al romilor, Dorin Cioabă, a mers la secția de votare din Sibiu de care aparține, alături de 30 de persoane. El a spus că a votat "pentru un preşedinte bun și pentru o ţară prosperă şi fără discriminare”, conform Mediafax.

Preşedintele Partidului Alianţa Democrată a Romilor (PADR), Dorin Cioabă, a ţinut, duminică, la Biserica Penticostală din cartierul Turnişor, municipiul Sibiu, slujba obişnuită de duminică, el fiind şi pastor al acestei biserci.

La finalul slujbei, Dorin Cioabă a spus că el și cele 70 de persoane aflate în biserică s-au rugat "pentru ca Dumnezeu să le ajute să aleagă un preşedinte bun”.

De la biserică, Dorin Cioabă, însoţit de un alai de aproximativ 30 de persoane care au purtat steagul României, dar şi steaguri ale etniei romilor, a mers la secţia de votare de care aparţine şi a votat, alături de ceilalţi.

"Am votat pentru un preşedinte bun pentru România, o ţară prosperă şi fără discriminare”, a declarat Dorin Cioabă, la ieşirea din secţia de votare.

În judeţul Sibiu, numărul persoanelor cu drept de vot înscrise pe listele electorale pentru alegerile prezidenţiale este de 376.750, fiind amenajate 370 de secţii de votare.

Cele mai citite

Poliția ungară l-a arestat pe căpitanul unei nave implicată într-o coliziune pe Dunăre

Poliţia ungară a anunţat luni că l-a arestat pe căpitanul unei nave de croazieră sub pavilion elveţian implicată într-o coliziune pe Dunăre cu o...

Benjamin Netanyahu este „dezgustat” de mandatul de arestare cerut de către procurorul-şef al CPI Karim Khan

Premierul israelian Benjamin Netanyahu anunţă luni că ”respinge cu dezgust” mandate de arestare cerute de către procurorul-şef Curţii Penale Internaţionale (CPI) Karim Khan, atât...

Ministrul german al economiei Robert Habeck susține strategia de a investi în combinate siderurgice

Ministrul german al economiei Robert Habeck a justificat miliardele de euro investite de ţara sa în fabrici de oţel verde prin nevoia de a...
Ultima oră
Pe aceeași temă