15.7 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăSpecialRecordul zilei la viteză, pe A2, stabilit de un tânăr de 23...

Recordul zilei la viteză, pe A2, stabilit de un tânăr de 23 de ani. Conducea un bolid cu 214 km/h

Trei persoane au fost depistate, cu ajutorul aparatului radar cu laser, de poliţiştii din cadrul I.G.P.R. –Biroul de Poliţie Autostrada Bucureşti – Constanţa, în timp ce circulau pe Autostrada Soarelui, cu viteze excesive. Viteza record înregistrată în cursul acestei zilei a fost de 214 km/h.

Vineri, la ora 11.33, poliţiştii din cadrul I.G.P.R. – Serviciul Poliţiei Autostrăzi – Biroul de Poliţie Autostrada Bucureşti – Constanţa au depistat un bărbat de 39 de ani, din Voluntari, judeţul Ilfov, în timp ce conducea un autoturism de lux, cu o viteza de 200 km/h. Bărbatul a fost depistat la km. 94, pe sensul de mers Bucureşti – Constanţa.

La ora 11.52, aparatul radar a înregistrat viteza de 199 km/h, cu care circula, pe sensul de mers Bucureşti – Constanţa, un alt bărbat din Bucureşti, de 35 de ani.

Poliţiştii au mai depistat, la ora 13.00, un tânăr de 23 de ani, conducând un auto de lux spre mare cu viteza de 214 km/h.

Conform legislaţiei în vigoare, aceştia au fost sancţionaţi contravenţional cu amendă în valoare de 765 de lei. Totodată, poliţiştii le-au reţinut permisele de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pentru o perioadă de 90 de zile.

Cele mai citite

Alexander Zverev, campion la Foro Italico

Germanul Alexander Zverev a câştigat pentru a doua oară în carieră turneul ATP Masters 1.000 de la Roma, după ce l-a învins în finală...

Max Verstappen obține a 59-a victorie din cariera sa în Campionatului Mondial de Formula 1

Pilotul olandez Max Verstappen, reprezentând echipa Red Bull, a câștigat Marele Premiu al regiunii Emilia Romagna, desfășurat duminică la Imola, Italia. Aceasta reprezintă a...

Ecuație rezolvată în Liga 1! CFR Cluj, vicecampioană, Universitatea Craiova termină pe locul 3

CFR Cluj e noua vicecampioană a României, în timp ce Universitatea Craiova a terminat pe ultima poziție a podiumului Ligii 1, după rezultatele înregistrate...
Ultima oră
Pe aceeași temă