20.5 C
București
luni, 27 mai 2024
AcasăSpecialPROTEST ROSIA MONTANA. Aproape 2.000 de persoane au ajuns la Roşia Montană,...

PROTEST ROSIA MONTANA. Aproape 2.000 de persoane au ajuns la Roşia Montană, în semn de solidaritate cu minerii

Aproape două mii de persoane din ţară au ajuns, duminică după-amiază, la Roşia Montană, judeţul Alba, pentru a-şi manifesta solidaritatea cu minerii care protestează, relatează Mediafax.

Până duminică la ora 17.00, aproape două mii de persoane din ţară au ajuns la Roşia Montană, pentru a-şi manifesta solidaritatea cu minerii blocaţi de miercuri în subteran.

Potrivit Sindicatului “Viitorul Mineritului” din Roşia Montană, cinci mii de persoane din întreaga ţară sunt aşteptate, duminică, la Roşia Montană, pentru a fi alături de cei 33 de mineri blocaţi în subteran.

Întrebat cine sunt cele cinci mii de persoane, liderul Sindicatului “Viitorul Mineritului” din Roşia Montană, Cristian Albu, a răspuns că sunt “comunităţile miniere în care este nevoie de locuri de muncă”.

Tot la Roşia Montană ar trebui să ajungă şi preşedintele Traian Băsescu. Acesta declara, duminică după-amiază, după ce a participat la Serbările naţionale de la Ţebea, că ar trebui să meargă la Roşia Montană.

Cele mai citite

“Nu fac alte comentarii până la finalizarea anchetei”, susține fostul general Coldea

Florian Coldea, general în rezervă și fost prim-adjunct al directorului SRI, s-a prezentat în dimineața de luni, 27 mai, la un sediu de poliție...

Acțiune masivă împotriva contrabandei și evaziunii fiscale. Aproape 100 de percheziții în toată țara

O operațiune masivă, cu 91 de percheziții și 25 de mandate de aducere, se derulează pe întreg teritoriul României, în scopul combaterii contrabandei, a...

Ambasada Rusiei susține că niciun angajat al ei n-a primit “materiale” de la românul arestat

Ambasada Rusiei în România susține că niciun angajat al ei n-a primit "materiale" de la românul care a fost arestat sub acuzația de trădare. Drept...
Ultima oră
Pe aceeași temă