23.7 C
București
marți, 21 mai 2024
AcasăSpecialProfesori violatori şi şantajişti. Vezi ce dascăli au dat note pentru sex

Profesori violatori şi şantajişti. Vezi ce dascăli au dat note pentru sex

Scandalul în care este implicat profesorul Tatar Gergely (42 de ani) este cel mai recent caz în care un cadru didactic este acuzat că a întreţinut relaţi sexuale cu mai multe minore, eleve la Liceul „Plugor Sandor” din oraşul Sfântul Gheorghe. Totul a început după ce o elevă de 12 ani din şcoala respectivă a făcut o plângere împotriva profesorului. Până la elucidarea cazului, dascălul nu va mai preda. Dascălul a recunoscut fapta. El a fost reţinut pentru 24 de ore. Procurorii propun arestarea preventivă pentru 29 de zile.

Un cadru universitar din Suceava a fost arestat preventiv pentru pronografie infantilă. Anchetatorii au găsit la locuinţa sa mai multe materiale filmate cu minori în ipostaze defăimătoare. Asistentul Octavian Modest Manu, de la Universitatea Ştefan cel Mare avea în calculator peste 2.500 de fişiere c u materiale porno cu minori. Copiii aveau vârste cuprinse între 1 şi 16 ani. Profesorul a recunoscut fapta. El le-a explicat anchetatorilor că se relaxa când vedea aceste imagini.

Octavian Vişan, profesor de sport la Liceul Jean Monnet din Bucureşti este acuzat de una dintre elevele lui că a violat-o. Tânărul dascăl este cercetat pentru relaţii sexuale cu un minor.

Un alt caz a fost cel al elevului Bogdan Costache „Ralph” care s-a sinucis din dragoste pentru profesoara de limba română, în 2007, după ce femeia l-a părăsit. Profesoara Corina Vasile era căsătorită. Ea a recunoscut că se iubea cu Bogdan.

În 2010, un profesor din comuna ieşeană Bălteni a fost acuzat de o elevă de 14 ani că ar fi sărutat-o şi pipăit-o şi a vrut să o ademenească într-un bar. Gheorghe Marian a fost cercetat pentru corupere de minori.

Tot în 2010, un profesor din Corabia, judeţul Olt a fost acuzat de corupţie sexuală. Emilian Nuţu ar fi pipăit câteva eleve din Şcoala Generală nr.4. El a negat acuzaţiile dar şi-a dat demisia din învăţământ.

Mai multe eleve de liceu din Bârlad, au acuzat, în 2008, un profesor de sport că le cerea favoruri sexuale sau bani pentru note de trecere. În cazul în care fetele refuzau sexul, Eugen Coja (67 de ani) cerea cel puţin 200 de euro, pentru a nu le lăsa corigente la educaţie fizică. În această situaţie au fost 10 eleve ale Grupului Şcolar „Al I Cuza” din Bârlad. Profesorul a negat acuzaţiile şi a spus că elevele erau slabe la sport.

Un profesor de limba română din Timiş, George Andrei Peştrea a fost filmat cu o cameră ascunsă, în 2007, făcând sex oral cu un tânăr care i-a fost elev. De altefl, profesorul ar fi fost acuzat că ar fi ademenit mai mulţi elevi cu sume modice, cu note mari sau ieşiri la pizza sau suc, în schimbul unor favoruri sexuale. Bărbatul se oferea să le facă el sex oral elevilor.

Ilie Parpucea i-a spus unei studente de la facultatea de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor din Cluj că va trece la materia pe care o preda acesta, dacă va face sex cu el. Fata l-a chemat în căminul studenţesc pentru a-i da „şpaga”, numai că l-a înregistrat, în momentul în care se dezbrăca.

În 2004, profesorul Ioan Branea de la Universitatea de Medicină şi Farmacie Victor Babeş din Timişoara a fost dat afară din învăţământ după ce a fost filmat cu o cameră ascunsă, în timp ce-i cerea unei studente să facă sex oral cu el, în schimbul unei note 8.

Cele mai citite

Criterii pentru alegerea unor ochelari de soare de calitate

Știai că sănătatea ochilor tăi depinde în mare măsură de calitatea ochelarilor de soare pe care îi porți? Niciun accesoriu de modă nu-și justifică...

Defecțiune la metrou, ce afectează intervalul de timp la care sosesc trenurile

Circulaţia trenurilor de metrou pe Magistrala 2 Berceni - Tudor Arghezi se desfăşoară momentan la un interval de 6 minute, din cauza unor defecţiuni...

Ministrul german al economiei Robert Habeck susține strategia de a investi în combinate siderurgice

Ministrul german al economiei Robert Habeck a justificat miliardele de euro investite de ţara sa în fabrici de oţel verde prin nevoia de a...
Ultima oră
Pe aceeași temă