12.8 C
București
marți, 21 mai 2024
AcasăSpecialPoliţia s-a mobilizat după moartea afaceristului Nae Nicolae. Vezi ce acţiuni au...

Poliţia s-a mobilizat după moartea afaceristului Nae Nicolae. Vezi ce acţiuni au demarat oamenii legii

Şase judeţe din Moldova au fost împânzite de poliţişti rutieri. Aceştia au organizat o acţiune pentru reducerea şi prevenirea accidentelor produse din cauza nerespectării regulilor de trecere la nivel cu calea ferată.

Acţiunea vine la câteva săptămâni după ce omul de afaceri Nae Nicolae a murit într-un accident de tren, după ce a depăşit o coloană de maşini aflată la barieră şi a intrat pe calea ferată.

CITIŢI AICI despre ACCIDENTUL în care a fost implicat fostul om de afaceri Nae Niculae

”Poliţişti din cadrul Serviciilor Rutiere Bacău, Botoşani, Iaşi, Neamţ, Suceava, Vaslui, împreună cu cei de la Secţia Regională de Poliţie Transporturi Iaşi, sub coordonarea Direcţiei Rutiere şi Direcţiei de Poliţie Transporturi din cadrul I.G.P.R., desfăşoară, în judeţele Bacău, Botoşani, Iaşi, Neamţ, Suceava şi Vaslui, acţiuni pentru prevenirea şi reducerea numărului accidentelor rutiere soldate cu victime omeneşti şi pagube materiale, ce au loc în zonele cu trecere la nivel cu calea ferată”, se arată într-un comunicat al IGPR.

Oamenii legii spun că în ultima perioadă sunt foarte multe accidente la trecerile la nivel cu calea ferată. Poliţiştii spun că nu îi vor ierta pe cei care greşesc.

De asemenea, se urmăreşte respectarea normelor legale care reglementează circulaţia pe drumurile publice şi sancţionarea conducătorilor de autovehicule care nu respectă regulile de circulaţie instituite în zona trecerilor la nivel cu calea ferată.

Cele mai citite

Defecțiune la metrou, ce afectează intervalul de timp la care sosesc trenurile

Circulaţia trenurilor de metrou pe Magistrala 2 Berceni - Tudor Arghezi se desfăşoară momentan la un interval de 6 minute, din cauza unor defecţiuni...

Securicii au pus frișcă sintetică pe blatul electoral

Campania electorală pentru alegerile locale și europarlamentare e plină de ciudățenii. Pe lângă faptul că nu ni se spune nimic despre viziunea României privind...

Momente emoționante pe Anfield! Jurgen Klopp s-a despărțit de FC Liverpool cu o victorie

FC Liverpool a câştigat cu scorul de 2-0 în faţa lui Wolverhampton și a terminat pe poziția a treia în Premier League. La ultimul...
Ultima oră
Pe aceeași temă