27.8 C
București
vineri, 24 mai 2024
AcasăSpecialPMB: 182 de utilaje, în teren pentru deszăpezirea străzilor Capitalei

PMB: 182 de utilaje, în teren pentru deszăpezirea străzilor Capitalei

Un număr de 182 de utilaje de deszăpezire se află la lucru pe străzile Capitalei, miercuri după-amiază, pentru a împrăştia material antiderapant şi pentru pluguirea carosabilului, informează Primăria Municipiului Bucureşti (PMB), potrivit Mediafax.

 

În toate cele şase sectoare, arată sursa citată, se acţionează cu prioritate în zona pantelor, rampelor şi podurilor, pe arterele principale, dar şi la intrările în şcoli, spitale şi alte instituţii publice.

Totodată, alte 30 de utilaje staţionează în puncte fixe şi sunt pregătite să intervină, în cel mai scurt timp, în condiţiile în care evoluţia vremii o va impune.

Mai mult, toţi operatorii de deszăpezire se află în stare de alertă, întregul parc de utilaje fiind gata să intervină în caz de necesitate, potrivit PMB.

Potrivit datelor din programul de deszăpezire, Capitala are la dispoziţie, în total, 591 utilaje şi 3.314 angajaţi ai operatorilor de salubrizare.

Capitala şi 13 judeţe din estul şi sudul ţării se află până joi la ora 20.00 sub cod galben de ninsori şi vânt puternic, potrivit unei atenţionări emise de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM).

Cele mai citite

Stefano Pioli, OUT de la AC Milan! Cine e favorit să îi ia locul

Clubul italian de fotbal AC Milan a confirmat vineri despărţirea oficială de antrenorul Stefano Pioli, cu care a triumfat în Serie A în sezonul...

Legendarul Claudio Ranieri s-a retras din fotbal cu o înfrângere

Cagliari a fost învinsă pe teren propriu de Fiorentina, cu scorul de 2-3, în etapa cu numărul 38 din Serie A. Acesta a fost...

Un diplomat al Ambasadei Rusiei la București, declarat persona non grata în România

Un diplomat din cadrul Ambasadei Federaţiei Ruse la Bucureşti a fost declarat, vineri, persona non grata pe teritoriul României, informează Ministerul Afacerilor Externe. Potrivit MAE,...
Ultima oră
Pe aceeași temă