19.2 C
București
sâmbătă, 15 iunie 2024
AcasăSportFotbalStefano Pioli, OUT de la AC Milan! Cine e favorit să îi...

Stefano Pioli, OUT de la AC Milan! Cine e favorit să îi ia locul

Clubul italian de fotbal AC Milan a confirmat vineri despărţirea oficială de antrenorul Stefano Pioli, cu care a triumfat în Serie A în sezonul 2021/2022.

„AC Milan şi Stefano Pioli anunţă că nu vor continua în sezonul viitor colaborarea lor. AC Milan îi mulţumeşte sincer lui Stefano Pioli şi staffului său pentru cei cinci ani petrecuţi la conducerea primei echipe, marcaţi de un titlu care va rămâne de neuitat şi de o revenire de manieră constantă în competiţiile europene cele mai importante”, se arată în comunicatul publicat de rossoneri.

Antrenorul de 58 de ani mai avea contract până în iunie 2025 cu AC Milan. Pioli va dirija echipa milaneză ultima oară sâmbătă pe San Siro, în ultima etapă din Serie A, contra formaţiei Salernitana, ultima clasată, retrogradată deja în liga secundă. Milan ocupă locul secund în Serie A cu 74 puncte, la 19 distanţă de campioana Inter Milano.

Potențialul succesor al lui Pioli la AC Milan este portughezul Paulo Fonseca, cel care în ultimele două sezoane a antrenat-o pe Lille.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Decizia instanței privind cererea de schimbare a încadrării juridice a omorului comis de Vlad Pascu

Judecătoria Mangalia a respins ca fiind nefondată, cererea de schimbare a încadrării juridice din ucidere din culpă în omor calificat, în cazul lui Vlad...

Germania o va susține pe Ursula von der Leyen pentru un al doilea mandat

Guvernul cancelarului german Olaf Scholz va propune un al doilea mandat pentru președintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, la o reuniune a liderilor...

Rusia – Ucraina, ziua 842: Zelenski cere G7 un Plan Marshall

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski le-a cerut liderilor din ţările G7 să aprobe un "Plan Marshall" pentru reconstrucţia Ucrainei după pagubele cauzate de invazia Rusiei. Avem...
Ultima oră
Pe aceeași temă