24.5 C
Bucharest
Wednesday, 20 September 2023
HomeSpecialPeste 300 de permise reținute de poliție pentru exces de viteză

Peste 300 de permise reținute de poliție pentru exces de viteză

Polițiștii au dat peste 8.000 de amenzi pentru nerespectarea regimului legal de viteză, au reținut peste 300 de permise de conducere auto şi au constatat peste 100 de infracţiuni, în timpul unei acțiuni desfășurate la nivel național în zilele de 3 și 4 iunie.

Polițiștii au acționat pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, în principal a celor cauzate de excesul de viteză.

Pe parcursul celor două zile, în urma activităților desfășurate în toată ţara, polițiștii au constatat 8.078 de abateri pe linia nerespectării regimului legal de viteză.

De asemenea, pentru depăşirea vitezei maxime legale admise cu mai mult de 50 km/h, au fost reținute 315 premise de conducere.

Totodată, au fost constatate 120 de infracţiuni, dintre care 52 la regimul siguranţei pe drumurile publice.

Pentru organizarea în bune condiții a alegerilor locale, conform dispoziției ministrului afacerilor interne, șeful Poliției Române a dispus ca, în aceste zile, peste 33.400 de poliţişti să desfășoare acţiuni pentru asigurarea climatului de ordine și siguranță publică.

Cele mai citite

Primul transplant de ficat asistat de un robot a fost un SUCCES. Pacientul s-a recuperate rapid

Operația a a avut loc la Spitalul Barnes-Jewish din SUAAcest tip de intervenție chirurgicală cu ajutorul roboților aduce cu sine multiple avantaje, cum...

Cele 5 zodii care iubesc nebunește dar sunt dezamăgite frecvent

PeștiPeștii sunt cunoscuți pentru capacitatea lor de a iubi profund și necondiționat. Sunt sensibili, empatici și deseori se pierd în visurile și fanteziile...

Adevărul despre măslinele din magazinele din România. Ce nu spun niciodată comercianții

Ingredientele regăsite în compoziția sortimentelor de măsline analizate sunt următoarele: măsline recoltate în diferite etape de coacere a fructelor, apă, sare de mare,...
Ultima oră
Pe aceeași temă
Modifică setările cookies