2.3 C
Bucharest
Thursday, 30 November 2023
HomeSpecialPerechea Grigoriu/ Pavăl a câştigat proba de dublu de la Andria

Perechea Grigoriu/ Pavăl a câştigat proba de dublu de la Andria

Perechea Patrick Grigoriu/ Costin Pavăl a câştigat întrecerea de dublu de la Turneul challenger de la Andria, din Italia.

Grigoriu și Pavăl au obținut cel mai important titlu al lor de până acum după ce s-au impus cu 7-6 (4), 6-7 (4), 10-5 în finala cu perechea ceho-suedeză Roman Jebavy/Andreas Siljestrom, cap de serie nr. 2. Siljestrom (33 de ani) ocupă locul 99 în clasamentul ATP la dublu, iar Jebavy (25 de ani) se află pe 137 în aceeași ierarhie, potrivit Agerpres.

"Am avut o săptămână destul de încărcată, dar care s-a terminat foarte bine. Ne-a luat un pic să realizăm reușita și să ne bucurăm de ea. Imediat după meci am avut o ușoară stare de euforie, dar a dispărut cu totul după premiere. Abia când am ajuns acasă am fost ceva mai conștienți de realizare și ne-am bucurat de rezultat", a spus Costin Pavel, care este campion național en titre la dublu masculin, alături de Grigoriu.

"Reușita de la turneu este o confirmare pentru noi că ne putem bate cu cei mai buni și ne motivează să ne pregătim și mai bine să putem continua în ritmul acesta. Din păcate, anul acesta nu mai sunt organizate turnee challenger. Ultima săptămână a fost aceasta care tocmai s-a terminat. Iar clasamentele noastre la simplu nu sunt îndeajuns de bune să putem intra la turnee futures în perioada asta a anului. În 2015 plănuim să jucăm cât mai multe turnee challenger și să urcăm în clasament cât mai mult cu putință. Un obiectiv ar fi să ajungem în top 100. Ținând cont de punctele care le-am făcut până acum împreună, în mai puțin de 6 luni de turnee, pot spune că este un obiectiv realizabil deoarece ne aflăm undeva la jumătatea drumului în momentul de față", a adăugat Costin Pavăl, citat de site-ul Federației Române de Tenis.

Grigoriu şi Pavăl joacă împreună din luna mai. Au câştigat turneul futures de la Bacău şi au mai disputat alte două finale, reuşind să câştige două dintre ele.

Pentru performanța din Italia Grigoriu şi Pavăl și-au adjudecat un cec de 2.155 euro și 80 de puncte ATP.

 

Cele mai citite

Lupte grele se dau în estul Ucrainei, la Avdiivka

Lupte grele se dau în estul Ucrainei, anunță ucrainenii. Aceștia spun că rușii încearcă să ocupe orașul Avdiivka și avansează din toate părțile, a...

Schimbare la vârful Armatei. Generalul Gheorghiță Vlad va fi noul șef al Marelui Stat Major

Generalul-locotenent Gheorghiță Vlad a fost numit în funcția de şef al Statului Major al Apărării. Klaus Iohannis a semnat decretul de numire. Numirea lui...

Comisia juridică din Senat, pentru ridicarea imunității lui Cîțu

Comisia juridică a Senatului a acordat, în unanimitate, un punct de vedere favorabil solicitării DNA referitoare la efectuarea urmăririi penale în cazul fostului premier...
Ultima oră
Pe aceeași temă