22.4 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăSpecialZece persoane, rănite într-un accident în care a fost implicat un autobuz...

Zece persoane, rănite într-un accident în care a fost implicat un autobuz RATB

UPDATE 15.16: Zece persoane au fost rănite în accidentul rutier din Capitală, informează Agerpres. Șapte dintre persoane vor fi transportate, cu patru ambulanțe SABIF și trei ambulanțe SMURD, la Spitalele Bagdasar-Arseni (2 persoane), Universitar (3 persoane) și Floreasca (2 persoane).

 

——–

Opt persoane au fost rănite, luni, într-un accident rutier în care a fost implicat un autobuz RATB, în apropierea Palatului Parlamentului, informează Digi24.

Dintre acestea, cinci persoane au fost transportate la spital. La fața locului se află mai multe ambulanțe, care oferă asistență călătorilor. 

Potrivit purtătorului de cuvât al ISU București, Daniel Vasile, trei dintre victime au fost direcționate către Spitalul Bagdasar Arseni.Victimele au traumatisme la cap, coloană sau la picioare.

Este vorba despre autobuzul 385. Potrivit primelor cercetări, accidentul s-a produs pe strada Doctor Staicovici și a fost cauzat de nerespectarea distanței regulamentare.
 

Știre în curs de actualizare.

Cele mai citite

Armata din Republica Democratică Congo a anunţat dejucarea unei tentative de lovitură de stat

Armata din Republica Democratică Congo a anunţat duminică că a dejucat o tentativă de lovitură de stat, la care au participat atât străini, cât...

VIDEO. “Țeapa” luată de Cristina Cioran. Cum a pierdut 100.000 de euro

Cristina Cioran, actriță și vedetă TV, a dezvăluit recent o experiență financiară dureroasă, în care a pierdut toți banii pe care îi economisise pentru...

Gabriela Firea promite aeroportul București Sud

Gabriela Firea, candidatul PSD la funcția de primar general al Capitalei, promite că va construi aeroportul București Sud, în cazul în care va fi...
Ultima oră
Pe aceeași temă