24.8 C
București
duminică, 16 iunie 2024
AcasăSpecialO gară din Moscova a fost evacuată, după o alertă falsă cu...

O gară din Moscova a fost evacuată, după o alertă falsă cu bombă

Gara Kievski din Moscova a fost evacuată joi dimineaţă, după o alertă falsă cu bombă, a anunţat poliţia, citată de RIA Novosti, potrivit NewsIn.

Joi dimineaţă, poliţia a primit un telefon anonim potrivit căruia o bombă a fost amplasată în gară. Experţi, ajutaţi de câini, au verificat clădirea, dar nu au găsit nimic suspect.

“Informaţile (privind bomba – n.red.) nu au fost confirmate. Gara funcţionează în prezent normal”, a spus un purtător de cuvânt al forţelor de ordine.

Anterior, poliţia a anunţat că aproximativ 15 alerte false cu bombă au fost înregistrate marţi în capitala rusă.

Cel puţin 800 de persoane au fost arestate miercuri seară în gara Kievski, în cadrul unei operaţiuni de amploare a forţelor de ordine pentru a evita noi proteste violente. Mulţi dintre cei arestaţi aveau asupra lor cuţite şi arme cu gloanţe de cauciuc.

Revolte au izbucnit în Moscova şi Sankt Petersburg sâmbătă, când poliţia a încercat să disperseze protestatari care manifestau în urma uciderii unui microbist. Acesta a fost ucis săptămâna trecută în timpul unui scandal în nordul Moscovei între microbişti şi imigranţi originari din Caucazul de Nord.

Circa 30 de persoane au fost rănite în revoltele din Moscova.

Cele mai citite

Mai mulți deținuți au fost uciși în Rusia, după ce luaseră ostatici din rândul gardienilor

Forțele de intervenție au ucis în Rusia mai mulți deținuți, care luaseră ostatici câțiva gardieni. Incidentul s-a produs la un centru de arest preventiv din...

O filială a Al-Qaida revendică responsabilitatea pentru atacul din Burkina

Gruparea Jama'a Nusrat ul-Islam wa al-Muslimin (JNIM), afiliată Al-Qaida, a revendicat responsabilitatea pentru un atac din 11 iunie, în urma căruia au fost uciși...

VIDEO. Edi Iordănescu pregătit pentru partida cu Ucraina: “Echipa noastră va da totul”

Selecționerul echipei naționale de fotbal a României, Edward Iordănescu, a făcut declarații într-o conferință de presă desfășurată la München, înaintea partidei cu Ucraina, prima...
Ultima oră
Pe aceeași temă