15.7 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăSpecialMinoră VIOLATĂ de şapte tineri în comuna Roata din judeţul Giurgiu. Se...

Minoră VIOLATĂ de şapte tineri în comuna Roata din judeţul Giurgiu. Se pare că fata are un RETARD MINTAL

UPDATE: Tatăl fetei de 14 ani care ar fi fost legată, agresată şi violată de şapte tineri din localitatea giurgiuveană Roata de Jos spune că fiica sa nu avea prieten, din primele informaţii reieşind că doar doi dintre aceştia ar fi violat-o, ceilalţi fiind complici, transmite corespondentul MEDIAFAX.

“Am plecat cu fata la Poliţie, am dat declaraţie şi s-a stabilit cine au fost. Unii au declarat că sunt vinovaţi, alţii că nu. Unii s-au lăudat că au filmat-o şi o să dea pe youtube, dar nu stiu ce s-a întâmplat, fata mea, Cristina îi cunoştea.Au legat-o cu nişte curele, au bătut-o, se pare că doi au violat-o, iar ceilalţi ar fi complici, dar ceea ce vreau eu să spun este că s-a întâmplat într-o casă, la un băiat, dar acest băiat de 17 ani nu era prietenul ei. Fata mea nu avea prieten, dacă era aşa aş fi aflat. Este dureros ce s-a întâmplat”, a declarat tatăl fetei, Marian Cristea.

Reprezentanţii IPJ Giurgiu spun că urmează să stabilească dacă victima suferă sau nu de anumite afecţiuni.

Se pare că fata are un retard mintal, dar până în momentul de faţă nu putem afirma cu certitudine pentru că nu deţinem documentele necesare care să ateste această situaţie”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Giurgiu, comisarul Cristian Şuţă.

UPDATE: Tinerii acuzaţi că au legat, lovit şi violat o adolescentă de 14 ani, la locuinţa prietenului fetei, din comuna Roata de Jos, judeţul Giurgiu, nu au antecedente penale, anchetatorii confirmând că unul dintre ei ar fi intenţionat să filmeze violul cu telefonul mobil, dar că a renunţat.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Giurgiu, la dosarul deschis de către procurorul de caz există un certificat medico-legal obţinut de către victimă în urma prezentării la doctor, potrivit legislaţiei în vigoare fata de 14 ani şi suspectul de aceeaşi vârstă cu ea urmând să fie supuşi unei expertize neuropsihiatrice, transmite corespondentul MEDIAFAX.

—-

Caz terifiant petrecut ieri într-o comună din judeţul Giurgiu – şapte tineri au violat o minoră de 14 ani. Ba mai mult, au şi filmat întreaga scenă. Autorii violului au fost reţinuţi de poliţie, anunţă portalul realitatea.net.

O minoræ în vârstæ de 14 ani a fost violatæ de øapte tineri, în Giurgiu. Unul dintre ei a filmat agresiunea, apoi a mers prin comunæ øi s-a “læudat” cu abuzul pe care l-au comis. Agresorii au fost prinøi. Incidentul s-a petrecut în comuna Roata.

Øase tineri din comuna Roata, din Giurgiu, au fost reflinufli pentru viol. Al øaptelea agresor se aflæ în libertate. Tinerii sunt acuzafli cæ au agresat sexual o minoræ în vârstæ de 14 ani.

“În cursul zilei de sâmbætæ, la postul de poliflie comunal Roata de Jos s-a prezentat o minoræ de 14 ani din aceeaøi localitate care a adus la cunoøtinfla polifliøtilor cæ în seara zilei de 3 ianuarie, când se afla la locuinfla unui prieten, a fost obligatæ, prin violenflæ, sæ întreflinæ raporturi sexuale cu mai multe persoane. Minora s-a deplasat de bunæ voie la locuinfla acestui prieten, acesta a chemat øi a propus minorei sæ întreflinæ relaflii sexuale cu mai mulfli prieteni. Ulterior, minora s-a opus. Trei dintre aceøtia au legat-o, au lovit-o øi au întreflinut relaflii sexuale cu aceasta. În momentul de faflæ, øase dintre suspecfli sunt reflinufli pe bazæ de ordonanflæ încæ din data de 5 ianuarie, sub aspectul comiterii infracfliunii de viol, lipsire de libertate în mod ilegal øi proxenetism, urmând ca în cursul acestei zile sæ fie duøi la Tribunalul Giurgiu cu propunere de arestare preventivæ”, a declarat, la Realitatea TV, Cristian Øuflæ, purtætor de cuvânt IPJ Giurgiu.

Unul dintre cei øapte agresori are 14 ani øi este singurul care nu a fost reflinut. Agresorii au vârste cuprinse între 14 øi 20 de ani.

Cele mai citite

Max Verstappen obține a 59-a victorie din cariera sa în Campionatului Mondial de Formula 1

Pilotul olandez Max Verstappen, reprezentând echipa Red Bull, a câștigat Marele Premiu al regiunii Emilia Romagna, desfășurat duminică la Imola, Italia. Aceasta reprezintă a...

Irak ajută la misiunea de căutare a elicopterului ce îl transporta pe președintele Iranului

Elicopterul care îl avea la bord pe președintele Iranului, Ebrahim Rayeesi, a aterizat forțat, iar echipele de salvare fac eforturi să ajungă la locul...

Mircea Geoană susține că sistemul de vot din România este cel mai primitiv din Europa

Sâmbătă, la Congresul Studenților din România, desfășurat la Palatul Parlamentului, secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, a făcut o declarație tranșantă privind sistemul...
Ultima oră
Pe aceeași temă