23.4 C
București
miercuri, 22 mai 2024
AcasăSpecial"Mi-e poftă să fac bine", o campanie pentru îmbunătăţirea Spitalului de Copii...

“Mi-e poftă să fac bine”, o campanie pentru îmbunătăţirea Spitalului de Copii Grigore Alexandrescu din Bucureşti

În perioada 19 – 25 noiembrie 2012, McDonald’s România donează 1 Leu din valoarea fiecărui Big Mac sau McChiken cumpărat (sandviş sau meniu) către Fundaţia pentru Copii Ronald McDonaldTM pentru îmbunătăţirea serviciilor de diagnostic şi tratament din Spitalul de Copii Grigore Alexandrescu din Bucureşti.

În fiecare an, McDonald’s România reuşeşte să contribuie la rezolvarea unora din problemele sociale. De data aceasta, prin campania naţională „Mi-e poftă să fac bine!”, compania îşi propune să strângă fondurile necesare pentru a dota Spitalul Grigore Alexandrescu din Bucureşti cu un computer tomograf nou.

Cu ajutorul tomografiei computerizate, examinarea medicală a copiilor va fi precisă şi detaliată. Astfel, vor fi diagnosticaţi pe baza unor informaţii clare.

„Sunt mândru să fiu parte din familia McDonald’s şi mă bucur că am alături o echipă care îmi demonstrează, zilnic, că prin fiecare gest făcut, mare sau mic, poţi aduce bucurie celor din jur. Împreună ne dedicăm, în fiecare an, proiectelor care salvează vieţi şi continuăm să aducem speranţa familiilor aflate în dificultate. Sloganul „Mi-e poftă să fac bine!” defineşte întocmai dinamismul şi implicarea noastră.”, declară Daniel Boaje, Director General McDonald’s România.

„Vreau să mulţumesc companiei McDonald’s România, care s-a arătat a fi un partener de încredere în cei 11 ani de colaborare. Prin noua iniţiativă continuăm să răspundem tuturor nevoilor medicale ale pacienţilor noştri şi să fim un adevărat punct de sprijin pentru ei. Nici nu vă puteţi imagina cât de mult o să contribuie acest computer tomograf la buna desfăşurare a activităţii noastre.”, a precizat  Prof. dr. Dan Enescu, Manager Spitalul de Copii Grigore Alexandrescu

Prin noul obiectiv propus – dotarea Spitalului de Copii Grigore Alexandrescu din Bucureşti cu un computer tomograf nou –  McDonald’s România doreşte să îmbunătăţească condiţiile de tratament şi să ofere, în cadrul spitalului, servicii medicale performante. Campania propusă îmbracă forma unui proiect care se va derula pe parcursul a 12 luni.

McHappy DayTM este evenimentul principal prin care proiectele Fundaţiei sunt susţinute de angajaţii şi consumatorii McDonald’s, partenerii companiei, alături de numeroase persoane publice.

În 2011, Fundaţia pentru Copii Ronald McDonaldTM din România a strâns fondurile necesare pentru înfiinţarea unei secţii de oncologie-hematologie pediatrică în cadrul Spitalului Clinic Judeţean Mureş, din Târgu Mureş. Proiectul a fost dus la bun sfârşit anul acesta, când departamentul de  oncologie-hematologie pediatrică a fost integral dotat cu aparatura şi mobilierul necesar. De asemenea, Fundaţia a strâns fondurile necesare pentru instalarea unui lift modern în cadrul secţiei de hematologie din spitalul  Louis Ţurcanu din Timişoara. Secţia de hematologie se află la ultimul nivel şi era dificil pentru copiii bolnavi să urce singuri etajele care îi despărţeau de saloanele unde primeau îngrijiri. Construcţia liftului a fost finalizată în cursul anului 2012 şi contribuie semnificativ la sporirea confortului pacienţilor.

 

Cele mai citite

Trei țări europene recunosc statul Palestina, provocând nemulțumirea Israelului

Încă trei țări europene - Spania, Republica Irlanda și Norvegia - au luat decizia să recunoască statul Palestina, provocând nemulțumirea statului Israel. Teoretic, statul Palestina,...

Angel Tîlvăr spune că navigația maritimă suferă cel mai mult de pe urma acțiunilor de bruiaj

Ministrul Apărării, Angel Tîlvăr, a declarat marţi că navigaţia maritimă este cea care are cel mai mult de suferit de pe urma acţiunilor de...

Iohannis, vizită la Piatra Craiului

Preşedintele Klaus Iohannis va vizita, astăzi, Parcul Naţional "Piatra Craiului", cu prilejul Zilei Internaţionale a Biodiversităţii şi în marja Zilei Europene a Parcurilor Naţionale,...
Ultima oră
Pe aceeași temă