3.1 C
București
miercuri, 8 decembrie 2021
AcasăSpecialMacron a difuzat live, pe Facebook, primirea sa la Cotroceni. Președinția României...

Macron a difuzat live, pe Facebook, primirea sa la Cotroceni. Președinția României nu a difuzat evenimentul

Primirea la Cotroceni a președintelui Emmanuel Macron a fost difuzată în direct pe contul de Facebook al liderului de la Paris, cu un comentariu în care era preşedintele Klaus Iohannis era etichetat.

În schimb, Administraţia Prezidenţială a României nu a difuzat pe site, la secţiunea live, ceremonia de primire a lui Macron.

Transmisia live pe contul de facebook al preşedintelui Macron era însoţită de comentariul ”Ceremonie de primire la Bucureşti, în România, cu Klaus Iohannis”.

Omologul său român nu a difuzat ceremonia de primire pe contul său de facebook, iar site-ul Administraţiei Prezidenţiale a transmis în direct doar conferinţa de presă comună susţinută de către cei doi şefi de stat.

Imediat după ce a fost primit la Preşedinţie de cuplul Iohannis, Macron a pus pe Twitter următorul mesaj: "Am sosit la Bucureşti pentru a construi împreună cu Klaus Iohannis o Europă care protejează" şi i-a dat tag preşedintelui României".

Mihai Diac
Experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online, dintre care, din anul 2015, la ziarul "România liberă".
Cele mai citite

Un bărbat din Arad, amendă pentru injurii aduse pe Facebook

Un bărbat din Arad a primit o amendă marți de 1.000 de lei de la jandarmi pentru injurii aduse pe rețeaua de socializare Facebook,...

Ziua Constituției nepromulgate: circul și falsul Republicii

A fost circ la ședința solemnă a Camerei Deputaților și Senatului, de Ziua Constituției, ținută cu ocazia aniversării a 30 de ani de la...
Ultima oră
Pe aceeași temă