23.7 C
București
duminică, 7 iulie 2024
AcasăSpecialLitera dă startul anului şcolar! Pregăteşte-te de un maraton al premiilor şi...

Litera dă startul anului şcolar! Pregăteşte-te de un maraton al premiilor şi preţurilor mici!

Litera dă startul anului şcolar! Pregăteşte-te de un maraton al premiilor şi preţurilor mici!

Achiziţioneză cărţile preferate, economiseşte bani şi ajută copiii de la Şcoala Generală Nr 5 Spiru Haret din judeţul Botoşani să se bucure de o bibliotecă plină cu cărţi.

Litera lansează campania „Book to school” prin intermediul căreia toţi cei care îşi pregătesc începutul de an şcolar pot economisi importante sume de bani, primesc cadouri şi pot contribui la dotarea cu cărţi a unei şcoli din judeţul Botoşani. Principalele colecţii participante în campanie sunt: Dicţionarul universal ilustrat al limbii române în 12 volume, Cronica ilustrată a omenirii în 16 volume, Enciclopedia Universală Britannica în 16 volume, Cursul multilingvistic recomandat de BBC în 30 volume, English Today în 26 volume, Computer şi Internet în 15 volume şi Biblioteca pentru toţi.

  Pentru fiecare 10 seturi achiziţionate din colecţiile mai sus menţionate, două volume din cursul multilingvistic Muzzy vor fi oferite şcolii înscrise în campanie. 

   Programul „Book to school” se desfăşoară până la 1 octombrie 2012, însă oferta de carte educaţională a editurii Litera va fi actualizată pe tot parcursul anului şcolar, promoţiile şi premiile fiind constante. 

   Partenerii media ai campaniei sunt Minimax, Itsy Bitsy, Zile şi Nopţi, Jurnalul Naţional, Radio România Actualităţi şi Radio România Cultural. 

Într-o lume care a uitat să (mai) citească, Editura Litera are curajul să pună un pariu cu fiecare dintre noi.

Care sunt argumentele sale? O ofertă editorială pentru toate gusturile şi pentru toate nivelurile de pregătire. De la ficţiune, istorie, bestseller internaţional şi ghiduri turistice, până la cărţi pentru copii, dicţionare şi auxiliare de limbi străine, enciclopedii şi atlase. O calitate ireproşabilă a tiparului. O selecţie riguroasă, făcută de specialişti, pe baza cererilor unui public exigent. O echipă tânără, formată din profesionişti cu experienţă în domeniu. Oameni care pun mare preţ pe cartea-obiect. O comoară de citit, de înţeles, de făcut şi de primit cadou, de lăsat moştenire. Ceva trainic. Util. Frumos. Adevărat. Adică toate câte au fost uitate. Şi regăsite. Te regăseşti în cărţile Editurii Litera. Pentru că înseamnă cultură. Nu maculatură.

Pentru alte informaţii: Georgiana Sandu – Specialist PR, Editura Litera, e-mail: g.sandu@litera.ro

Cele mai citite

Un motociclist a murit pe linia de tramvai de pe podul Grant

Un bărbat de aproximativ 30-35 de ani a murit, sâmbătă, după un accident pe Podul Grant, în Bucureşti. El circula cu motocicleta, a pierdul...
00:00:58

Starmer începe „reconstrucția” Regatului Unit după o victorie zdrobitoare în alegeri

Noul prim-ministru al Regatului Unit, Keir Starmer, a început sâmbătă prima sa zi completă în funcție cu o ședință a cabinetului său după ce...

Orban, după vizita la Moscova: ”Pozițiile Rusiei și Ucrainei sunt foarte îndepărtate una de cealaltă”

Premierul Viktor Orban a făcut o vizită la Moscova, criticată de liderii occidentali, în contextul în care Ungaria deține președinția rotativă a Uniunii Europene...
Ultima oră
Pe aceeași temă