25.7 C
București
marți, 21 mai 2024
AcasăSpecialLa Bibliothèque, salon de frumuseţe şi cărţi bune

La Bibliothèque, salon de frumuseţe şi cărţi bune

Una dintre străduţele din spatele Palatului Victoria ascunde într-o casă veche, frumos renovată, un salon de frumuseţe inedit: La Bibliothèque. Încă de la intrarea în salon te încearcă un sentiment de uimire la vederea dulapului cu cărţi de colecţie din camera de recepţie. Originalitatea La Bibliothèque constă în îmbinarea unui salon de frumuseţe cu o librărie de unde poţi cumpăra cele mai noi cărţi pentru toate gusturile.

Atmosfera este elegantă şi primitoare. Recepţionera tânără din spatele unui birou albastru, cochet, te pofteşte să iei loc pe canapea pentru a savura o băutură răcoritoare sau o cafea revigorantă înainte de a te lăsa pe mâna stiliştilor. Plăcuţe discrete prezintă fiecare cameră în parte, dar şi ce cărţi poţi să găseşti la îndemână: în saloanele de coafor sunt stivuite cărţi despre artă şi design, iar în camera de manichiură şi pedichiu­ră poţi să răsfoieşti atlase, ghiduri turistice şi cărţi despre călătorii. Cărţile pentru minte şi spirit se găsesc în salonul de masaj, în timp ce vizavi, în salonul de cosmetică, se află cărţile practice cu sfaturi pentru sănătate şi îngrijire. Toaleta este camera destinată meditaţiei, unde găseşti cărţi de filozofie şi psihologie.

Încerci să îţi reprimi un zâmbet mai larg decât de obicei atunci când descoperi camera scafelor, unde stiliştii îţi spală părul cu produse naturale şi îl tratează cu diferite seruri aromate. Tot ce trebuie să faci este să închizi ochii şi să te relaxezi. Apoi, paşii îţi sunt purtaţi în spirală ca să ajungi la demisol, unde descoperi o bibliotecă în adevăratul sens al cuvântului. Cu masă de lectură şi cărţi pentru toate gusturile şi vârstele. Unele din cărţile de aici sunt aduse de proprietara salonului, alte sunt donate de clienţi binevoitori şi pot fi împrumutate pentru lectură. După ce ai ales o carte pe care să o citeşti cu plăcere, te aşteaptă o nouă provocare: sauna şi saloanele de masaj şi cosmetică.

Fie că alegi să răsfoieşti o carte, sau să te aşezi pe unul din scaunele salonului de frumuseţe ca să te laşi pe mâinile specialiştilor în coafură şi cosmetică, cu siguranţă, te vei relaxa la La Bibliothèque.

Carduri cadou pentru El şi Ea

Dacă vrei să faci o surpriză plăcută prietenelor sau prietenilor, vizitează magazinul online şi secţiunea destinată cardurilor cadou de pe site-ul www.labibliotheque.ro. Cardul Le Mistral este conceput special pentru bărbaţi. Include o sedinţă de saună (60 min.), un masaj de relaxare, manichiură express, hair-styling, dar şi o gustare, băuturi răcoritoare, ceai, cafea. Totul durează 3 ore şi 30 minute. Preţul cardului este 175 de lei.

Cardul Le Levant este cadoul perfect pentru femeile care vor să se simtă frumoase tot timpul. Timp de patru ore specialiştii La Biblioteque te ajută să îţi împrospătezi look-ul. Cardul include următoarele servicii: epilat scurt, braţe şi axial, pensat, manichiură şi pedichiură, hair-styling (ritual Kérastase, coafat). La prânz vei savura o gustare sănătoasă, pregătită de restaurantul Omnivore’s Dilemma, alături o băutură răcoritoare, ceai sau cafea. Cardul Le Levant costă 240 de lei.

Există mai multe tipuri de carduri cu preţuri între 185 şi 680 de lei, aşa că bărbaţii care nu au inspiraţie în preajma sărbătorilor de 1 şi 8 martie pot alege între diferite pachete de înfrumuseţare pentru a le face fericite pe doamnele din viaţa lor.

Clubul La Bibliothèque

Toate femeile care încearcă serviciile oferite de cochetul salon de înfrumuseţare pot deveni membre ale clubului La Bibliothèque. Astfel, pot beneficia de puncte bonus, reduceri la serviciile salonului şi ale librăriei, dar şi la partenerii Clubului. În plus, ele vor fi invitate la toate evenimentele care se organizează la salon.

Evenimente La Bibliothèque

De la seri de gătit până la lansări de carte şi chiar zile de naştere, în fiecare lună, la La Bibliothèque, are loc câte un eveniment special. Pe 24 februarie, salonul găzduieşte lansarea uneia dintre cărţile lui Michel Montignacm despre alimentaţie şi dietă.

În seara evenimentului, va fi organizat un târg de produse alimentare Montignac pe care participanţii le vor putea cumpăra la preţuri speciale. În plus, cei care vor dori să achiziţioneze cartea lui Michel Montignac vor beneficia de un discount de 25%. La eveniment vor fi prezente femei care au încercat celebra dietă Montignac şi care vor împărtăşi experienţele lor, un medic nutriţionist, un antrenor de fitness şi alţi invitaţi surpriză.

Alexandra Jeles
Alexandra Jeleshttp://alexandra-jeles
Alexandra Jeles, redactor Rl online
Cele mai citite

Zelenski critică lentoarea deciziilor aliaților occidentali privind ajutorul pentru Ucraina

Aliaților occidentali le ia prea mult timp pentru a lua decizii cheie privind sprijinul militar pentru Ucraina, a declarat președintele Volodimir Zelenski într-un interviu...

Daniel Niculae se desparte de Rapid. “Contractul lui nu va mai fi prelungit”

Contractul lui Daniel Niculae la Rapid nu va fi prelungit, anunță Victor Angelescu, acționar minoritar al clubului din Giulești. "Daniel Niculae este preşedintele clubului până...

Defecțiune la metrou, ce afectează intervalul de timp la care sosesc trenurile

Circulaţia trenurilor de metrou pe Magistrala 2 Berceni - Tudor Arghezi se desfăşoară momentan la un interval de 6 minute, din cauza unor defecţiuni...
Ultima oră
Pe aceeași temă