23.1 C
București
marți, 18 iunie 2024
AcasăSportFotbalDaniel Niculae se desparte de Rapid. "Contractul lui nu va mai fi...

Daniel Niculae se desparte de Rapid. “Contractul lui nu va mai fi prelungit”

Contractul lui Daniel Niculae la Rapid nu va fi prelungit, anunță Victor Angelescu, acționar minoritar al clubului din Giulești.

“Daniel Niculae este preşedintele clubului până la finalul acestui sezon, dar începând cu sezonul viitor nu va mai fi preşedintele clubului Rapid. Contractul lui nu va mai fi prelungit. În acest moment este prea devreme să vorbim despre un nou preşedinte. Am avut discuţii şi cu Dan Şucu. Nu vom pune un preşedinte imediat, vom vedea ce se va întâmpla şi poate vom aduce pe cineva pe partea tehnică, nu ştiu. În momentul de faţă nu avem o decizie, nu avem o persoană cu care să îl înlocuim în acest moment. Vom vedea în vară ce vom face”, a declarat Victor Angelescu.

Daniel Niculae, fost fotbalist și unul dintre simbolurile clubului Rapid, a preluat funcția de președinte cu entuziasm și dedicare, contribuind la diverse proiecte și inițiative menite să ridice nivelul performanței echipei și să consolideze legătura cu fanii.

Aminti că preşedintele clubului Rapid, Daniel Niculae, a fost pus sub acuzare de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti la finalul lunii aprilie. Niculae este acuzat că l-a plătit şi a ajutat pe liderul galeriei Rapid, Liviu Ungurean, cunoscut sub numele de “Bocciu”, să achiziţioneze şi să introducă ilegal materiale pirotehnice pe stadioane în timpul desfăşurării meciurilor de fotbal.

Parchetul a anunţat că a extins acţiunea penală faţă de doi inculpaţi, respectiv Liviu Ungurean şi Daniel Niculae, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de orice operaţiuni cu articole pirotehnice şi complicitate la această infracţiune, scrie Agerpres.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă