27.8 C
București
vineri, 24 mai 2024
AcasăSpecialHoroscop CAPRICORN săptămâna 14 - 20 mai 2011

Horoscop CAPRICORN săptămâna 14 – 20 mai 2011

Nativii zodiei Capricorn sunt nişte persoane care se bucură în această săptămână de multă admiraţie din partea celor din jur pentru felul în care îşi prestează munca indiferent care ar fi ea.

 

VEZI ŞI ZODIA:         BERBEC   TAUR   GEMENI   RAC

                         LEU   FECIOARĂ   BALANŢĂ   SCORPION 

                     SĂGETĂTOR   CAPRICORN   VĂRSĂTOR   PEŞTI      

Cunoscuţi că persoane solitare, care de regulă preferă să fie luaţi în serios chiar dacă nu este momentul, ei sunt mult mai analitici în acesta săptămână, vorbesc şi acţionează serios, cu hotărâre, dar şi cu precauţie, ceva de genul Domne fereşte! Le va plăcea să fie ascultaţi că nişte magisteri, deşi vorbesc despre lucruri vechi, deja de toţi ştiute, care s-au discutat încă de acum sute de ani.

Încearcă să schimbe mentalitatea oamenilor prin ceea ce fac, prin muncă şi activitatea pe care o desfăşoară, dar şi prin sfaturi, vorbe şi dictoane, negandindu-se că toţi marii oameni ai lumii care au încercat să facă asta nu au reuşit mare lucru. Capricornii sfidează aceste exemple ale istoriei şi încearcă ei să facă ceva asemnator, în felul lor, şi nu le iese bine, chiar câteodată pot părea puţin ridicoli. Dar nu-i nimic rău în asta, intenţia este bună, ea contează, şi cu puţin ajutor şi înţelegere se poate convieţui cu ei chiar excelent. Pe de altă parte Capricornii sunt foarte prietenoşi în această perioadă, au o inimă deschisă şi vor să se înţeleagă bine cu toată lumea.

La serviciu muncesc fără să crâcnească, nu sunt totuşi chiar aşa de buni colegi pentru că nu au timp, dar sunt buni subalterni, orice şef s-ar bucura să aibă în subordine un Capricorn acum. În familie se exprimă cu mult devotement, mai ales că unele evenimente care îi privesc pe unii membri se apropie şi este nevoie de implicarea şi elanul lor motivaţional. Chiar dacă deseori un Capricorn se descurcă singur în orice situaţie, acum ei au nevoie de partener şi de un ajutor de nădejde pentru a-i ajută să se achite de toate îndatoririle cu succes.

Veţi avea ajutor, dragi Capricorni, doar că este nevoie să-i lăsaţi şi să va ajute. Aici este punctul nevralgic al dvs., vreţi ajutor dar nu vă folosiţi de el atunci când apare. Fiţi mai atenţi la acest aspect. Referitor la bani aveţi parte de stabilitate, dacă nu vă aruncaţi la cheltuieli nechibzuite. La capitolul sănătate se poate spune că vă paşte o răceală uşoară în această perioadă a anului.

Cele mai citite

Un nou sondaj Eurobarometru reflectă opiniile și așteptările cetățenilor UE înainte de alegerile europene

Cel mai recent sondaj Eurobarometru standard arată că europenii doresc ca UE să fie mai puternică și mai independentă. “În special, peste trei sferturi dintre...

Perechea Monica Niculescu/Cristina Bucşa, în finala turneului de la Strasbourg

Perechea româno-spaniolă Monica Niculescu/Cristina Bucşa s-a calificat în finala probei de dublu a turneului WTA 500 de la Strasbourg, după ce a trecut în...

DGA și mascații au descins la Râmnicu Sărat! Acuzații de corupție

În dimineața zilei de vineri, în jurul orei 04:00, procurorii Direcției Generale Anticorupție (DGA) Buzău, sprijiniți de trupele speciale al IPJ Buzău, au...
Ultima oră
Pe aceeași temă