21.3 C
București
duminică, 16 iunie 2024
AcasăSpecialGRATUIT PENTRU ŞOMERII TULCENI

GRATUIT PENTRU ŞOMERII TULCENI

[image image-id=”502860″ height=”600″ width=”600″ image-title=”infotrust”]

Şomerii tulceni beneficiază prin proiectul „GHIDUL PRACTIC AL OCUPĂRII”, cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013 şi implementat de firma INFOTRUST-DESIGN din Tulcea în perioada 13 martie 2014 – 12 septembrie 2015, de activităţi gratuite de informare, consiliere, mediere şi formare profesională.

Până în prezent activităţile enumerate au fost furnizate către un număr estimativ de 200 persoane din categoriile: persoane aflate în căutarea unui loc de muncă, persoane inactive, şomeri şi şomeri de lungă durată.

Referitor la formarea profesională, specificăm faptul că aceasta include derularea de cursuri autorizate ANC din domeniul IT, respectiv: gruparea de competenţe informatice – nivel iniţiere, operator calculator electronic şi reţele – nivel specializare, operator calculator introducere, validare şi prelucrare date – nivel specializare şi administrator de reţea – nivel iniţiere. Una dintre condiţiile de acces la un anumit tip de curs este nivelul de studii finalizate. Astfel dacă pentru gruparea de competenţe informatice pot aplica inclusiv persoanele doar cu studiile gimnaziale finalizate, pentru cursurile de operatori pot aplica persoanele cu minim studii medii finalizate, iar pentru administrator de reţea doar cei cu studii superioare finalizate şi cunoştinţe de bază în domeniul depanării hardware şi software.

 

Pentru detalii şi înscrieri suntem la dispoziţia persoanelor interesate la telefon 0240 506300, de luni până vineri, în intervalul 9.00 – 17.00, sau prin email la adresa contact@proiectitd.ro, persoană de contact, Manager proiect Tamara Sirotencu, beneficiar SC INFOTRUST-DESIGN S.R.L.

Detaliile privind proiectul pot fi accesate cu uşurinţă folosind pagina web a proiectului www.proiectitd.ro. Alte surse de informaţii despre program sunt site-urile: www.fseromania.ro şi www.fsesudest.ro.

Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013. Investeşte în OAMENI.

Cele mai citite

Demontarea infrastructurii online critice pentru a perturba comunicațiile și propaganda teroristă

Autoritățile judiciare și de aplicare a legii din Europa și Statele Unite au desfășurat o operațiune de mare amploare pentru a demonta infrastructura online...

Demontarea infrastructurii online critice pentru a perturba comunicațiile și propaganda teroristă

Autoritățile judiciare și de aplicare a legii din Europa și Statele Unite au desfășurat o operațiune de mare amploare pentru a demonta infrastructura online...

Tragedie în lumea fotbalului. Portarul naționalei Muntenegrului a murit la 26 de ani

Matija Sarkic, portarul selecţionatei Muntenegrului şi al echipei de fotbal Millwall, a încetat din viaţă la 26 de ani, a anunţat clubul englez de...
Ultima oră
Pe aceeași temă