14.7 C
București
marți, 21 mai 2024
AcasăSpecialGerard Depardieu a amânat cu două ore decolarea avionului în care a...

Gerard Depardieu a amânat cu două ore decolarea avionului în care a urinat

O pasageră a zborului de la Paris la Dublin a povestit că decolarea a avut loc cu două ore întârziere deoarece faimosul actor francez Gerard Depardieu a urinat în avion, scrie Chicago Sun-Times.

Într-un interviu acordat radioului francez Europe-1, Daniele – martora, care a preferat să îşi facă public numai prenumele – povesteşte că după aprinderea semnalului pentru cuplarea centurilor de siguranţă, actorul a spus că trebuie să urineze. Atunci când echipa însoţitorilor de zbor i-a spus actorului să stea aşezat, cu centura cuplată, pe toată durata decolării, el s-a ridicat şi s-a uşurat pe podea.

Un purtător de cuvânt al City Jet, compania aeriană care a efectuat zborul de marţi seara, a confirmat incidentul; numele persoanei în cauză nu a putut fi dezvăluit, dar este sigur că aceasta a fost escortată afară din aeronavă, împreună cu cele două persoane care o însoţeau.
Telegraph relatează că Depardieu a mers în capătul culoarului unde, toaletele fiind închise, a încercat să urineze într-o sticlă, după ce s-a asigurat că nu este văzut, dar a nimerit şi podeaua. Prieteni ai actorului spun că acesta era perfect treaz, dar avea nevoie să meargă la baie şi nu se mai putea abţine.

Deşi actorul şi-ar fi cerut scuze şi s-ar fi oferit să cureţe singur urina de pe podea, el şi cei doi însoţitori au fost rugaţi să îşi cumpere bilete pentru o altă cursă. Pasagerii au fost nevoiţi să părăsească aeronava pentru două ore, timp în care s-au curăţat urmele incidentului.
Depardieu şi purtătorul lui de cuvânt nu au putut fi contactaţi.

La vârsta de 62 de ani, Gerard Depardieu este unul dintre cei mai cunoscuţi actori francezi. El a jucat în mai mult de 150 de filme, printre care Jean de Florette (1986) şi Cyrano de Bergerac (1990), pentru ultimul fiind nominalizat la Academy Award. Mai mult, el este restaurator şi deţine o vie în Burgundia.

 

Cele mai citite

Sebastian Burduja, atac la adresa lui Nicușor Dan: “Bilanțul lui este matematic zero”

Candidatul PNL pentru funcția de primar general al Capitalei, Sebastian Burduja, a criticat dur activitatea actualului edil, Nicușor Dan, într-o conferință de presă susținută...

Băncile, sancționate ca urmare a războiului din Ucraina. Reprezentanții lor spun că se confruntă cu provocări fără precedent

După ce americanii au anunțat că vor trece la sancționarea grupului austriac Raiffeisen, din cauza afacerilor extinse din Rusia, la câteva zile Rusia a...

Reacția lui Joe Biden, după ce Curtea Penală Internațională a cerut arestarea lui Netanyahu

Preşedintele american Joe Biden critică mandatele de arestare cerute de procurorul Curţii Penale Internaţionale (CPI) împotriva liderilor israelieni, spunând că nu este posibilă nicio...
Ultima oră
Pe aceeași temă