22.9 C
București
sâmbătă, 15 iunie 2024
AcasăSpecialFOTO+VIDEO. Gara de Est din Budapesta, EVACUATĂ

FOTO+VIDEO. Gara de Est din Budapesta, EVACUATĂ

UPDATE: Traficul a fost reluat, marţi, în gara Keleti, din Budapesta, dar imigranţii nu au voie să intre, informează Mediafax.

Astfel, traficul a fost reluat, după ce gara a fost închisă timp de aproximativ o oră, din cauza unei operaţiuni a poliţiei, a declarat la postul public de televiziune M1 un purtător de cuvânt al companiei feroviare MAV, Viktor Vaczi.

—————

Gara de Est din Budapesta a fost evacuată în cursul zilei de marți, întrucât refugiații s-au înghesuit în trenuri. Astfel, măsura a fost luată pentru a-i împiedica să ajungă în Germania și Austria, conform Mediafax.

În acest moment, niciun tren nu mai pleacă și nici nu mai intră în gară.

De asemenea, a fost decisă suspendarea traficului, pe o perioadă nedeterminată, datorită afluxului mare de imigranți care încercau să urce în trenurile care mergeau spre Austria și Germania. 

Sute de imigranţi s-au îmbrâncit, marţi dimineaţă, în încercarea de a urca la bordul unui tren care urma să plece spre Viena şi Munchen, dar aceştia au fost blocaţi de poliţie.

Mai mulţi imigranţi au denunţat faptul că au cheltuit sute de euro pe bilete de tren, după ce poliţia spusese că vor putea pleca.

Sute de imigranţi se află în afara gării Keleti, după ce li s-a spus să părăsească imobilul, iar poliţia a format un cordon de securitate la intrarea principală şi la celelalte puncte de acces, potrivit agenţiei MTI.

 

Cele mai citite

FOTO. Un tânăr a murit și mai mulți copii au fost răniți, într-un accident între un autocar și un autoturism. Planul roșu, activat

Autorităţile din Vâlcea au activat, în această dimineaţă, Planul roşu după ce un autocar plin cu copii s-a izbit de un autoturism, răsturnându-se pe...

Un influencer din Dubai a fost amendat cu 1.800 de euro

Autoritățile au prins o femeie că a navigat cu o barcă pneumatică pe un țărm interzis după ce a postat chiar ea videoclipuri despre...

Un băiat de 19 ani a intrat peste o femeie de 30 de ani şi fiica ei şi a încercat să violeze fata de...

Un incident șocant a avut loc în comuna Izvoare din județul Dolj, unde un tânăr în vârstă de 19 ani a fost reținut și...
Ultima oră
Pe aceeași temă