25 C
București
vineri, 24 mai 2024
AcasăSpecialFOTO Unde te poţi caza ca să te simţi ca un ESCHIMOS

FOTO Unde te poţi caza ca să te simţi ca un ESCHIMOS

The Igloo Village din Kakslauttanen, Finlanda, este unul dintre cele mai interesante hoteluri pe care ar putea cineva să le viziteze. De ce? Pentru că oaspeţii sunt cazaţi în igloo-uri, potrivit website-ului visualnews.com.

Fiecare igloo are tavanul din sticlă, pentru ca cei ce-l locuiesc să poată să privească luminile nordice şi stelele, în timp ce se relaxează în camera lor călduroasă.

Vezi şi FOTO Albania, ţara BUNCĂRELOR. Vezi de ce au fost contruite peste 750 de mii de ascunzători

Bazat pe o idee inovatoare şi pe ani de cercetare şi dezvoltare, igloo-ul din sticlă este o creaţie cu adevărat neobişnuită. Sticla termorezistentă face ca priveliştea să rămână clară chiar şi atunci când temperatura scade sub -30°C. Fiecare igloo conţine o baie, paturi şi o saună.

Pe lângă cele 20 de igloo-uri din sticlă, orăşelul-staţiune mai cuprinde igloo-uri din zăpadă, un restaurant din zăpadă, o expoziţie de sculpturi realizate din gheaţă şi o capelă din zăpadă, pentru cei ce plănuiesc să se căsătorească acolo.

Igloo-urile din zăpadă conţin 60 de paturi, iar restaurantul are o capacitate de 50-150 de oameni. Orăşelul Igloo îşi începe sezonul în decembrie sau în ianuarie, în funcţie de condiţiile meteo, şi rămâne deschis până la sfârşitul lui aprilie. 

Vezi şi FOTO RARE Imagini COLOR din timpul celui de-al doilea Război Mondial

Cele mai citite

Un nou sondaj Eurobarometru reflectă opiniile și așteptările cetățenilor UE înainte de alegerile europene

Cel mai recent sondaj Eurobarometru standard arată că europenii doresc ca UE să fie mai puternică și mai independentă. “În special, peste trei sferturi dintre...

Ministrul Tîlvăr refuză dezvăluirea detaliilor secrete

România este de 20 de ani membră NATO și armata ei încă e copleșită de tehnică sovietică.  Tehnica sovietică reprezintă 70% din înzestrarea Armatei...

Coldea, sub control judiciar

Florian Coldea, fost prim adjunct al directorului SRI, a fost plasat sub control judiciar pe cauţiune de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie, au precizat, pentru Agerpres,...
Ultima oră
Pe aceeași temă