19.1 C
București
miercuri, 22 mai 2024
AcasăSpecialFostul fotbalist Marian Aliuţă, cercetat de procurori, în urma unei bătăi în...

Fostul fotbalist Marian Aliuţă, cercetat de procurori, în urma unei bătăi în Capitală

Fostul fotbalist al FC Steaua Marian Aliuţă şi cei doi fraţi ai lui sunt cercetaţi de procurori, după ce l-au bătut pe fiul patronului unei spălătorii auto din Sectorul 5 al Capitalei, transmite Mediafax. Tânărul a fost internat în spital în urma loviturilor.

Luni, în jurul orei 18.00, unul dintre fraţii fostului fotbalist, Nelu Aliuţă, zis Biţă, a avut un conflict, în faţa unei spălătorii de pe strada Mărgeanului, din Sectorul 5, cu Alexandru Bârea, fiul patronului spălătoriei, au declarat surse apropiate anchetei.

Între cei doi ar exista de mai mult timp un conflict, legat de fosta iubită a lui Bârea. În timpul relaţiei, cei doi ar fi cumpărat împreună un apartament, iar Nelu Aliuţă, noul iubit al tinerei, intenţiona să îl convingă pe Bârea să renunţe de bună voie la partea sa din imobil.

Pentru că discuţia dintre cei doi a degenarat, Nelu Aliuţă i-a chemat în ajutor pe cei doi fraţi ai săi, Marian şi Aurel Aliuţă. Ulterior, cei trei fraţi l-ar fi bătut pe Alexandru Bârea, care, în urma loviturilor primite, a fost transportat cu o ambulanţă la Spitalul Universitar.

Medicii au anunţat Poliţia, însă, spun sursele citate, iniţial nu a fost demarată o anchetă pe motiv că Bârea ar fi lăsat de înţeles că nu doreşte să depună plângere.

Marţi seară, Alexandru Bârea s-a prezentat la Secţia 19 Poliţie şi a depus plângere pe numele celor trei.

În urma plângerii făcute de Bârea, fraţii Aliuţă au fost invitaţi telefonic de poliţişti pentru a da declaraţii, însă, deşi au anunţat că se vor prezenta la sediul secţiei, niciunul dintre aceştia nu a venit la audieri. Cei trei le-au spus însă anchetatorilor că vor depune plângere şi că îşi vor scoate şi ei certificate medico-legale, pentru a demonstra că au fost agresaţi.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 au întocmit, miercuri, acte premergătoare începerii urmăririi penale pe numele fraţilor Aliuţă şi urmează să îi citeze petnru a da declaraţii.

Sursele citate au declarat că fostul fotbalist Marian Aliuţă este un apropiat al clanului Cămătarilor şi a devenit chiar rudă cu aceştia, după ce, în vara lui 2011, a fost naşul de cununie al fiicei lui Nuţu Cămătaru.

Cele mai citite

Franța, deschisă ca EAU să investească în industriile sale de energie nucleară și de inteligență artificială

Franța este deschisă ca Emiratele Arabe Unite să investească în industriile sale de energie nucleară și de inteligență artificială, a declarat marți ministrul său...

Stația STB Drumul Mătăsii funcționează pe alt amplasament

Stația de autobuz „Drumul Mătăsii” funcționează pe alt amplasament, anunță Societatea de Transport București (STB). “Începând de astăzi, 21.05.2024, de la ora 11:00, stația de...

De la Palatul Victoria la Înalta Poartă. “Sultanul” Erdogan, unul dintre cei mai vechi lideri europeni, l-a primit pe premierul Ciolacu

După ce, acum o lună, l-a primit pe vicepreședintele Turciei, Cevdet Yılmaz, la București, premierul Marcel Ciolacu a fost primit, în ziua de 21...
Ultima oră
Pe aceeași temă