18.9 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSpecialEtapă de foc pentru constănţeni

Etapă de foc pentru constănţeni

Doar liderul Viitorul Constanţa are un adversar mai facil în meciul din etapa a VI-a a Ligii a II-a, restul echipelor de pe litoral jucând în compania unor adversari incomozi.

 

La finele acestei săptămâni sunt programate partidele din cadrul etapei cu numărul 6 din Liga a II-a la fotbal. Cele patru formaţii constănţene angrenate în competiţie au partide dificile, cu excepţia celor de la Viitorul, care vor juca împotriva penultimei clasate, FC Snagov. Singurul impediment pentru trupa pregătită de Cătălin Anghel este meciul din Cupa României, disputat joi. Oboseala îşi poate face apariţia în rândul jucătorilor echipei constănţene, astfel că partida poate fi mai dificilă decât pare.

Farul vine după o partida spectaculoasă, scor 4-4, disputată la Buzău împotriva unei echipe care a jucat în primul eşalon, Gloria Buzău. În etapa a VI-a, echipa de pe litoral va întâlni o altă echipă care a jucat în primul eşalon, Victoria Brăneşti. Constănţenii nu au acumulat decât o înfrângere în actualul sezon, dar au trei rezultate de egalitate. Formaţia lui Marian Pană se află pe locul 11 în ierar-hia competiţiei, în timp ce adversara din această etapă se află patru locuri mai sus.

Săgeata Năvodari este una dintre cele mai în formă echipe ale competiţiei. Gruparea pregătită de Constantin Gache a obţinut două victorii consecutive în ultimele runde şi a marcat opt goluri. Năvodărenii îşi doresc să continue parcursul bun şi în etapa a şasea, când vor evolua pe terenul echipei de pe locul 9 în campionat, Dunărea Galaţi. Echipa de la Dunăre întâlneşte Săgeata cu un plus de moral după succesul din Cupa României. Gălăţenii au reuşit să producă una din surprizele întrecerii eliminând echipa de primă ligă Sportul Studenţesc, scor 1-0. În cele din urmă, la Mangalia se va disputa un adevărat derby al suferinţei. Callatis din localitate primeşte vizita celor de la FCM Bacău. Gruparea din sudul litoralului se află pe ultimul loc al clasamentului, în timp ce formaţia moldoveană este pe locul 14, poziţie retrogradabilă.

Doar Viitorul joacă duminică

Meciurile etapei cu numărul -6 sunt programate, în mare parte sâmbătă. Doar două dispute vor avea loc duminică, în una dintre acestea urmând a evolua Viitorul Constanţa. Echipa de pe litoral joacă de la ora 11.00, la Snagov. Farul, -Săgeata şi Callatis joacă toate sâmbătă, de la aceeaşi oră, 11.00. Primele două -evoluează în deplasare, în timp ce -gruparea din Mangalia joacă în faţa propriilor suporteri.

11 este ora la care joacă toate echipele din judeţul Constanţa în etapa a şasea a Ligii a II-a.

Cele mai citite

Tragedie la Marea Neagră! O navă s-a scufundat. Trei persoane sunt date dispărute

Sâmbătă dimineață, o navă sub pavilion tanzanian s-a scufundat în Marea Neagră, la 26 de mile marine de Sf. Gheorghe, anunță Autoritatea Navală Română....

O bonă din București a lovit copilul pe care îl avea în grijă. Femeia a fost reținută

Vineri, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 22 Poliție au pus în aplicare un mandat de aducere emis pe numele...

Iuliana Beregoi, despre cum reușește să se împartă între viața profesională și cea personală: “Sincer…”

Iuliana Beregoi este recunoscută ca una dintre cele mai apreciate artiste, vloggerițe și actrițe din România și Republica Moldova. La doar 19 ani, tânăra...
Ultima oră
Pe aceeași temă