22.9 C
București
duminică, 16 iunie 2024
AcasăSpecialDoamna drăguţă care a rămas cu maşina în pană ar putea fi...

Doamna drăguţă care a rămas cu maşina în pană ar putea fi hoaţă. Vezi ce idei le-au mai venit infractorilor

Oricine ar sări în ajutorul unei femei singure căreia “i-a fiert motorul” sau a făcut pană, mai ales dacă doamna respectivă pare serioasă şi foarte grăbită să plece. Pe unii mărinimia i-a costat scump. S-au ales cu locuinţele sparte după ce au lăsat o astfel de şoferiţă să intre în casă pentru a umple un bidon cu apă sau pentru a se spăla pe mâini.

Poliţiştii au prins două femei care ar fi autoarele mai multor furturi din locuinţe. Cele două deveniseră experte în astfel de infracţiuni. În perioada iunie- iulie, anul curent, cele două au dat mai multe spargeri, în Bucureşti.

Ele urmau un plan bine pus la punct. Mai întâi se orientau după case frumoase, situate la curte. Apoi opreau maşina în faţa casei, spuneau că au o problemă mecanică şi solicitau ajutor. În timp ce gazda făcea tot posibilul să le ajute, acestea îşi făceau deja planul de atac.

Astfel, când considerau că este momentul potrivit forţau ferestrele sau uşile de acces şi intrau în locuinţă de unde furau orice lucru de valoare care le pica în mână.

Cele două femei sunt cercetate în stare de reţinere pentru furt calificat, de către poliţiştii de la secţia 7. Ele urmează să fie prezentate în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă. 

 

Cele mai citite

AUR și-a ales candidatul pentru funcția de președinte al României

Consiliul Naţional de Conducere al Alianţei pentru Unirea Românilor (AUR) a decis astăzi, cu unanimitate de voturi, ca preşedintele partidului, George Simion, să fie...

BECC Costinești cere anularea alegerilor

Biroul Electoral de Circumscripţie Comunală (BECC) nr.29 Costineşti a stabilit, seara trecută, că este necesară anularea scrutinului electoral la alegerile pentru administraţia publică locală...

Formația de handbal masculin CS Dinamo și-a anunțat noul antrenor

Spaniolul David Davis a fost numit în funcţia de antrenor al echipei masculine de handbal CS Dinamo Bucureşti, a anunţat campioana României pa pagina...
Ultima oră
Pe aceeași temă