30.3 C
București
sâmbătă, 1 iunie 2024
AcasăSpecialDivortati de lux ramasi lefteri dupa partaj

Divortati de lux ramasi lefteri dupa partaj

O noua rubrica ar putea sa apara in declaratiile de avere, dupa ce multi dintre demnitarii care le-au completat au declarat ca au ramas lefteri dupa divort, scrie luni Gandul. Nou intrati in club: Bogdan Olteanu, Valeriu Zgonea si ministrul Gabriel Sandu.

Fara casa, fara casa de vacanta, fara masina si fara tablouri. Cristina Andone l-a lasat pe Bogdan Olteanu in declaratia de avere nuda: fostul sef al Camerei Deputatilor declara, ca unica posesiune lumeasca, un card de credit.

Noile declaratii de avere completeaza galeria politicienilor ramasi lefteri dupa divort. Campion este ministrul Comunicatiilor, Gabriel Sandu, pe care partajul l-a transformat in cel mai sarac membru al Guvernului: rubricile in care inainte se aflau un teren agricol, o casa si un apartament s-au golit. Ministrul a ramas sa plateasca ratele la un credit de 80.000 de euro.

Secretarul general al PSD Valeriu Zgonea a pierdut si el doua case si un teren si se declara sarac lipit.

Sunt insa si cazuri de divortati care, desi au fost generosi cu fostele sotii, s-au redresat destul de bine, ca de pilda Cristian Boureanu sau Relu Fenechiu.

De pilda, Mioara Roman nu-i poate ierta nici acum "fuga" lui Petre Roman si problemele cu care a lasat-o, inclusiv "problema nerezolvata" a locuintei de la stat, din Primaverii. "Prima data mi-a oferit doar jumatate din vila de la munte, dar inainte de nunta lui s-a razgandit, oferindu-mi-o in totalitate".

In schimb, Camelia Sucu, dupa divort a vandut fostului sot partile sociale din Mobexpert care i-au revenit, in calitate de fost partener de afaceri. In urma vanzarii, a castigat 37,5 milioane de euro. "A fost o decizie de afaceri foarte buna", spune Camelia Sucu care priveste trecutul senin: "Dupa divort, am ramas cu o viata normala, cu mai multa maturitate si experienta".

Cele mai citite

Ucraina a atacat teritoriul Rusiei cu rachete americane

Rusia pregătește a doua fază a ofensivei împotriva Ucrainei pe direcția Harkov și adună mari unități militare în zonă, a declarat comandantul Forțelor Ucrainene,...

Cel puțin 19 răniți în urma atacurilor rusești auspra rețelelor electrice ucrainene

Cel puţin 19 persoane au fost rănite în urma atacurilor ruseşti asupra reţelei electrice ucrainene produse sâmbătă, au anunţat autorităţile, citate de The Guardian,...

Zelenski participă în Singapore la conferinţa Shangri-La Dialogue. Ce va discuta cu Lloyd Austin

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a ajuns sâmbătă în Singapore pentru conferinţa Shangri-La Dialogue, unde se va întâlni cu secretarul american al apărării Lloyd Austin,...
Ultima oră
Pe aceeași temă