24.8 C
București
luni, 17 iunie 2024
AcasăSpecialDistrigaz Sud a sistat alimentarea cu gaze în câteva străzi din Capitală...

Distrigaz Sud a sistat alimentarea cu gaze în câteva străzi din Capitală şi o va relua la ora 17.00

Compania Distrigaz Sud Reţele a sistat miercuri alimentarea cu gaze naturale în câteva străzi din municipiul Bucureşti, după ce marţi a fost sesizată de existenţa unui miros de gaze în strada Cutezătorilor, preconizând totodată că alimentarea cu gaze va fi reluată începând cu orele 17.00, potrivit NewsIn.

“O echipă de intervenţie a Distrigaz Sud Reţele s-a deplasat la adresa respectivă şi a constatat un defect pe reţeaua de distribuţie. Pentru remedierea defectului respectiv s-au luat toate măsurile de siguranţă necesare, izolând perimetrul şi sistând alimentarea cu gaze naturale a zonei respective. Astfel, în urma acestei sistări sunt afectaţi aproximativ 1.000 de clienţi casnici şi non-casnici”, potrivit unui comunicat al companiei.

Echipele Distrigaz Sud Reţele lucrează în prezent pentru remedierea defectului. Reprezentanţii companiei roagă clienţii să verifice că aparatele de consum sunt închise, inclusiv aparatele automatizate şi cele cu flacără de veghe.

Străzile afectate în urma sistării alimentării cu gaze naturale sunt Gheorghe Petraşcu (de la Câmpia Libertăţii la Mihai Bravu), Întrecerii, Rodul Pământului, Ştefan S. Nicolau, Năzuinţei, Cutezătorilor, Prieteniei, Intr. Baba Novac, Eufrosina Popescu, Papiu Ilarian, Magati Alex., Şapte Drumuri, Bd. Mihai Bravu, Dristorului.

Distrigaz Sud Reţele este o filială a GDF SUEZ Energy România, înfiinţată în martie 2008 ca urmare a separării activităţii de distribuţie de cea de comercializare. Activitatea principală a societăţii este reprezentată de distribuţia gazelor naturale. Distrigaz Sud Reţele deserveşte 18 judeţe din sudul ţării şi municipiul Bucureşti, gestionând o retea de distribuţie de aproximativ 16.500 km. Judeţele deservite de către companie sunt Argeş, Brăila, Braşov, Buzău, Călăraşi, Covasna, Dâmboviţa, Dolj, Galaţi, Giurgiu, Gorj, Ialomiţa, Ilfov, Olt, Prahova, Tulcea, Vâlcea, Vrancea.

Cele mai citite

Banca Mondială finanțează proiecte medicale, de transport și de management al riscului la dezastre, a anunțat premierul Ciolacu

Banca Mondială finanțează în România proiecte medicale, de învățământ, de transport și de management al riscului la dezastre, a anunțat premierul Marcel Ciolacu. Șeful Executivului...

Europarlamentarul Eugen Tomac despre alegerile din România: “Un milion de voturi anulate și mii de procese verbale măsluite”

Europarlamentarul Eugen Tomac, președintele PMP, susține că la alegerile din 9 iunie 2024, în România s-au consemnat "un milion de voturi anulate și mii...

Începe renumărarea voturilor la două secții din Sectorul 2

La două secții de votare din Sectorul 2 al Capitalei începe acțiunea de renumărare a voturilor, în urma alegerilor desfășurate în ziua de duminică,...
Ultima oră
Pe aceeași temă