Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

EXCLUSIV. Procurorul Gheorghe Muscalu este ultimul doctor al lui Gabriel Oprea

Fostul vicepreședinte al Consiliului Superior al Magistraturii (CSM), procurorul Gheorghe Muscalu, este ultimul doctor în științe militare și informații, la școala doctorală a SRI, care şi-a finalizat lucrarea sub coordonarea lui Gabriel Oprea.

Share

Sidonia Bogdan 0 comentarii

Actualizat: 20.12.2015 - 23:26

Fostul vicepreședinte al Consiliului Superior al Magistraturii (CSM), procurorul Gheorghe Muscalu, este ultimul doctor în științe militare și informații care şi-a finalizat lucrarea sub coordonarea lui Gabriel Oprea, la școala doctorală a SRI.

Ministrul Educației Adrian Curaj a semnat în data de 7 decembrie 2015 ordinul de ministru prin care procurorul Gheorghe Muscalu a obținut oficial acest titlu cu teza intitulată „Criminalitatea organizată şi terorismul. Factori de risc globali”.

Ministerul Educației a confirmat pentru România liberă că fostul vicepreședinte al CSM este ultimul de pe lista de doctori a lui Gabriel Oprea.

Citește și: Cine sunt magistraţii și șefii de instituţii făcuţi doctori de generalul-politician Gabriel Oprea

Gabriel Oprea, suspectat că și-ar fi plagiat teza de doctorat, a fost, mai bine de șapte ani, coordonator de doctorate la instituția de învățământ a SRI. Printre personalitățile care au susținut doctoratul cu vicepremierul se regăsesc și nume importante din sistemul de justiție sau servicii secrete, cum ar fi prim-adjunctul procurorului general, Bogdan Licu și Florian Coldea, actualul șef adjunct SRI. Specialiştii consultaţi de RL spun că, deşi legea nu le interzice, astfel de legături dintre magistraţi şi politicieni ridică probleme de ordin etic.

Citește și: Semnele de întrebare din biografia lui Gabriel Oprea

 

 

Citește totul despre:

Comentarii