18.9 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSpecialCupă Mondială din cocaină, confiscată în Columbia

Cupă Mondială din cocaină, confiscată în Columbia

Poliţia din Columbia a confiscat o replică a Cupei Mondiale la fotbal făcută din nu mai puţin de 11 kilograme de cocaină, informează NewsIn.

Statueta, gravată şi cu desene pe ea, a fost descoperită la un control de securitate pe aeroportul din Bogota, capitala ţării sud-americane.

Aceasta era făcută din cocaină amestecată cu un liant, posibil gazolină. Urma să ajungă la Madrid.

Şeful Diviziei columbiene antidrog, colonelul Jose Piedrahita, a spus că replica era împachetată într-o cutie şi era vopsită auriu, cu dungi verzi la bază.

Interesul pentru fotbal în America de Sud este enorm, iar performanţele echipelor naţionale din această parte a lumii justifică preocuparea microbiştilor.

La actuala Cupă Mondială, toate cele cinci echipe sud-americane calificate în competiţie (Brazilia, Argentina, Uruguay, Paraguay şi Chile) au mers în optimi. Totuşi, numai una, Urugay, a ajuns în semifinale.

Cele mai citite

Tragedie la Marea Neagră! O navă s-a scufundat. Trei persoane sunt date dispărute

Sâmbătă dimineață, o navă sub pavilion tanzanian s-a scufundat în Marea Neagră, la 26 de mile marine de Sf. Gheorghe, anunță Autoritatea Navală Română....

Evenimente de Noaptea Muzeelor

Evenimentul Noaptea Muzeelor, aflat la a XX-a ediţie, se va desfăşura în România pe tot parcursul zilei de astăzi.La eveniment şi-au anunţat participarea muzee,...

Ministrul agriculturii din China, cercetat pentru nerespectarea prevederilor legii

Ministrul agriculturii din China este investigat pentru încălcarea legii și a disciplinei, a anunțat sâmbătă organismul de supraveghere anti-corupție al țării, potrivit Reuters. Tang Renjian,...
Ultima oră
Pe aceeași temă