16.4 C
București
sâmbătă, 15 iunie 2024
AcasăInternaționalMinistrul agriculturii din China, cercetat pentru nerespectarea prevederilor legii

Ministrul agriculturii din China, cercetat pentru nerespectarea prevederilor legii

Ministrul agriculturii din China este investigat pentru încălcarea legii și a disciplinei, a anunțat sâmbătă organismul de supraveghere anti-corupție al țării, potrivit Reuters.

Tang Renjian, în vârstă de 61 de ani, este investigat pentru „încălcări grave ale legii” de către Comisia Centrală pentru Inspecția Disciplinei (CCDI) și Comisia Națională de Supraveghere, a precizat CCDI pe site-ul său.

Termenul este eufemismul folosit de obicei de CCDI pentru acuzații de corupție. În anunț nu au fost date alte detalii.

Este neobișnuit ca un oficial de rangul lui Tang să fie pus sub investigație fără a fi mai întâi îndepărtat din funcție.

Recent, acesta a apărut la o conferință de presă. Tang a fost guvernator al provinciei vestice Gansu din 2017 până în 2020 înainte de a fi numit ministru al agriculturii și afacerilor rurale.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Toți portughezii vor purta tricou CR7 la EURO 2024, ca să nu mai existe dubii în legătură cu marcatorul

IlustrațiiȘ Marian Avramescu Legenda vie a fotbalului portughez Cristiano Ronaldo mai are doar câteva zile până la debutul la Turneul Final al Campionatului European...
Ultima oră
Pe aceeași temă