16 C
București
miercuri, 22 mai 2024
AcasăSpecialTragedia din Colectiv. Cine a fost Andreea Ştefan, femeia care a pierdut...

Tragedia din Colectiv. Cine a fost Andreea Ştefan, femeia care a pierdut vineri lupta pentru viață

O tânără din Râmnicu Vâlcea, Andreea Ştefan, rănită în incendiul din clubul Colectiv, a murit, vineri, la o clinică din Germania, unde a fost transferată în urmă cu aproape două săptămâni, de la spitalul  "Sfântul Ioan" din Capitală, scrie ziarul local Vocea Vâlcii. 

Potrivit ziarului, tânăra, în vârstă de 28 de ani, ar fi fost trezită de medici, joi, timp de 45 de minute. Ea ar fi fost îngrozită de starea în care se afla, iar  cadrele medicale ar fi băgat-o din nou în comă indusă. Totuşi, organismul victimei nu a rezistat.

Absolventă de Administraţie publică la Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative, Andreea Ştefan era administrator de resurse umane la Accenture România. 

Andreea Ştefan este a 58-a persoană care şi-a pierdut viaţa în urma incendiului din clubul Colectiv. 

Alte aproximativ 150 de persoane au fost rănite şi internate în spitale din Capitală. Dintre acestea, 39 au fost transportate spre unităţi sanitare din străinătate, însă zece au decedat, trei în Marea Britanie, unul în Israel, doi în Olanda, unul în drum spre Elveţia, unul în Franţa şi doi în Germania.

În spitalele din Bucureşti mai sunt internate 44 de persoane rănite în incendiul din Colectiv, dintre care 11 se află în stare critică sau gravă. 

Deschideţi galeria foto de mai sus pentru a vedea imagini cu Andreea Ştefan.

Cele mai citite

Reuniunea partidelor de extremă dreapta de la Madrid: 9 iunie o zi de eliberare și de speranță

Javier Milei, Giorgia Meloni și Marine Le Pen au participat duminica trecută la reuniunea liderilor de extremă dreapta din europa care a avut loc...

Vlad Dascălu, campion european la mountain bike în 2023, a fost suspendat

Sportivul român Vlad Dascălu, campion european la mountain bike în 2023, a fost suspendat pe o perioadă de 17 luni de Tribunalul Antidoping al...

Glume despre Ciolacu, după vizita la Erdogan. “Marcele, eu ți-aș fi dat sabia lui Ștefan cel Mare, dar am auzit că nu ești moldovean”

Posibila restituire a sabiei lui Ștefan cel Mare către România, anunțată de premierul Ciolacu, a generat glume pe internet. Vizita premierului Marcel Ciolacu la Ankara,...
Ultima oră
Pe aceeași temă