21.5 C
București
marți, 28 mai 2024
AcasăSpecialCe sumă de bani fabuloasă a primit Yanis Varoufakis pentru un interviu...

Ce sumă de bani fabuloasă a primit Yanis Varoufakis pentru un interviu de 20 de minute

Un scandal s-a declanșat în Italia după ce s-a aflat că pentru un interviu de 22 de minute pe care l-a acordat postului de televiziune RAI, fostul ministru grec de finanțe, Yanis Varoufakis, a încasat o sumă de 24.000 de euro. Informația a fost dezvăluită chiar de fostul ministru pe blogul său, potrivit Agerpres. 

La 27 septembrie, Varoufakis a fost invitat într-o emisiune difuzată de RAI 3, iar pentru participarea la acest interviu care nu a durat mai mult de 22 de minute, el a primit 24.000 de euro și un bilet de avion la clasa I, potrivit mass-media italiene.

Varoufakis a indicat pe blogul său onorariile primite la diverse conferințe și interviuri la care a luat parte în ultimul timp.

”Este extrem de grav, nu am mai văzut așa ceva”, a reacționat Renato Brunetta, liderul deputaților Forza Italia (FI), partidul lui Silvio Berlusconi.

”Dar italienii plătesc abonamentul RAI pentru a-l plăti pe Varoufakis? Sper că nu”, a scris într-o postare pe Twitter Mara Carfagna, purtătoarea de cuvânt a FI în Camera Deputaților.

Cele mai citite

Ce au în comun Donald Trump și Viktor Orban. “Nu vrem să…”

Donald Trump, fostul președinte al Americii și actual candidat pentru scaunul de la Casa Albă, a afirmat, într-un interviu, că el și Viktor Orban...

Râmnicu Sărat sub asediul delapidărilor și neregulilor cu fonduri europene

Râmnicu Sărat, un oraș considerat până de curând un model de colaborare între autoritățile locale și organizațiile nonguvernamentale, se confruntă acum cu un...

Procurorii și polițiștii desfășoară o operațiune contra evaziunii fiscale, cu peste 150 de percheziții

Procurorii și polițiștii din cadrul IGPR și de la Direcția Generală Anticorupție desfășoară o operațiune de combatere a infracțiunilor economico - financiare, în cadrul...
Ultima oră
Pe aceeași temă