12.4 C
București
marți, 21 mai 2024
AcasăSpecialCe-şi doresc bărbaţii să găsească în "ghetuţe", de Moş Nicolae. Iată câteva...

Ce-şi doresc bărbaţii să găsească în “ghetuţe”, de Moş Nicolae. Iată câteva idei de cadouri

Alegerea cadourilor pentru bărbaţi nu este atît de uşoară cum ar părea la prima vedere. Deşi preferă să fie ei Moşii, domnii şi-ar dori ca, la rândul lor, să găsească o mică surpriză în ghete.

Un aftershave este întotdeauna cadoul “de urgenţă” şi poate fi “completat cu un fular, o cravată şi o pereche de papuci de casă. Ar aprecia însă şi un accesoriu pentru maşină, ori componente pentru computer. Oricare ar fi, darurile ar trebui să se potrivească perfect cu personalitatea celui care îi sunt destinate.

Intruziune in creierul bărbatului
Nu de multe ori, un răspuns dat, în glumă la întrebarea “Ce vrei sa-ţi aducă Moşul?”, poate deveni o idee de cadou. Chiar dacă a trecut de mult de vârsta copilăriei, un joc video este o surpriză frumoasă pentru un împătimit al acestui tip de distracţie, mai ales dacă vine de la o femeie. O pereche de căşti în care să asculte muzică dată la maximum, ori să nu audă cicălelile iubitei, ar fi un cadou mai mult decât util. O seară cu băieţii, în care să nu fie asasinat cu telefoane şi mesaje ar fi o altă supriză care i-ar plăcea să o aibă de Moş Nicolae. Oricum, femeile din viaţa lui vor fi ocupate să deschidă cadourile.

Bilete la meci, fără “remorcă”
Două sau mai multe bilete la un meci de fotbal sau altă competiţie sportivă, pentru el şi amicii lui, dar la care să nu participe şi iubitele, ori nevestele, sunt cadouri pe care orice bărbat şi le-ar dori în ghetuţe. Şi o minge de fotbal, de rugby sau de bascket, eventual cu un autograf autentic pe ea ori un set de rachete de tenis, pentru cei care iubesc acest sport, sunt cadouri pe care le va preţui.  Chiar şi un abonament la sala de fitness va fi privit cu bucurie. Pentru bărbaţii mai romantici, o cină pregătită “ca la carte”, cu lumânări aprinse şi o muzică în surdină, urmată de o cană de vin fiert şi un film bun ar putea să-i aducă zâmbetul pe buze după ce a alergat o zi întreagă să caute cadoul perfect.

Cadouri personalizate

O halbă, ori o sticlă de băutură gravată cu numele lui sau cu ceva haios, care să-l reprezinte, ar fi un cadou amuzant de Moş Nicolae. O nouă geantă pentru laptop, iar dacă bugetul permite o idee de cadou ar fi un telefon mobil de ultimă generaţie, un iPad, ori iPhone, un ceas, un portofel din piele ori o sticlă de vin foarte vechi.

 

Cele mai citite

Zelenski critică lentoarea deciziilor aliaților occidentali privind ajutorul pentru Ucraina

Aliaților occidentali le ia prea mult timp pentru a lua decizii cheie privind sprijinul militar pentru Ucraina, a declarat președintele Volodimir Zelenski într-un interviu...

Poliția ungară l-a arestat pe căpitanul unei nave implicată într-o coliziune pe Dunăre

Poliţia ungară a anunţat luni că l-a arestat pe căpitanul unei nave de croazieră sub pavilion elveţian implicată într-o coliziune pe Dunăre cu o...

Erdogan a decretat doliu național după moartea președintelui iranian Ebrahim Raisi

Preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan a decretat luni o zi de doliu naţional după moartea preşedintelui iranian Ebrahim Raisi într-un accident de elicopter, relatează...
Ultima oră
Pe aceeași temă