31.2 C
București
joi, 27 iunie 2024
AcasăSpecialCafeaua poate fi distractie

Cafeaua poate fi distractie

Pentru ca se apropie zilele de concediu, ocazia ideala de a ne strange impreuna poate fi o cafea buna preparata de aparatul NESCAFÉ® Dolce Gusto® Genio un adevarat geniu in prepararea bauturii perfecte.

Zilele fierbinti se apropie, iar acesta este motivul perfect pentru a ne intalni cu prietenii la o cafea savuroasa sau un ceai rece. Poti alege pentru tine sau prietenii tai, un cadou neconventional: aparatul NESCAFÉ® Dolce Gusto® Genio cu sistem automat de oprire Flow Stop, ce iti va prepara o cafea exact pe gustul tau. Cu o tehnologie remarcabila, un design in tendinte si posibilitatea de a-ti personaliza bauturile, NESCAFÉ® Dolce Gusto® Genio va deveni prietenul perfect pentru zile pline de culoare si savoare.

De la Caramel Macchiato pana la deliciosul Cappuccino Ice, perfect pentru zilele calduroase, NESCAFÉ® Dolce Gusto® are o reteta potrivita pentru orice ocazie. Poti alege din peste 19 sortimente delicioase de bauturi, numai bune pentru o le savura alaturi de cei dragi.

Adauga la toate acestea si presiunea de pana la 15 bari ce asigura calitatea de coffee shop a cafelei tale si vei ajunge la concluzia noastra: cafeaua nu este doar neagra, cafeaua poate fi distractie alaturi de prieteni, in orice moment al zilei.

Si daca vrei sa-i surprinzi si cu cele mai trendy accesorii pentru servirea cafelei, intra pe www.dolce-gusto.ro si alege-le pe cele care ti se potrivesc sau fa un cadou deosebit celor dragi.

 

Cele mai citite

Rusia și-ar putea restrânge relațiile diplomatice cu Occidentul

Rusia ia în considerare o posibilă scădere a nivelului relaţiilor sale diplomatice cu Occidentul din cauza implicării tot mai mari a SUA şi a...

Cum să alegi cele mai bune pachete de vacanță în Maldive pentru un sejur perfect

Vacanța perfectă în Maldive este posibilă doar cu cele mai bune pachete și oferte, de aceea în acest articol vei citi despre 5...

Rusia – Ucraina, ziua 855: Zelenski spune că acordul de securitate UE – Ucraina este o etapă spre pace

Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, aflat astăzi în vizită la Bruxelles pentru a semna un acord de securitate cu Uniunea Europeană, a estimat că acest...
Ultima oră
Pe aceeași temă