12.8 C
București
marți, 21 mai 2024
AcasăSpecialCadavrul unui cetăţean german, găsit la baza unui pod din Arad

Cadavrul unui cetăţean german, găsit la baza unui pod din Arad

Cadavrul unui bărbat în vârstă de 64 de ani, de naţionalitate germană, a fost descoperit, vineri după-amiază, la baza unui pod din municipiul Arad, poliţiştii făcând cercetări în legătură cu condiţiile în care a survenit decesul, informează Mediafax.

Cadavrul a fost observat de câţiva trecători aflaţi pe un pod din oraş, care leagă peste râul Mureş cartierele Subcetate şi Micălaca, martorii sunând la 112.

Poliţiştii au identificat persoana decedată, pentru că aceasta avea asupra sa actele de identitate.

“Este vorba de un cetăţean german de 64 de ani, care se pare că a căzut de pe pod, având în vedere leziunile constatate”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Arad, Camelia Tuduce.

Cadavrul se afla la baza podului, pe o placă din beton de lângă malul Mureşului. Ceasul bărbatului decedat era oprit la ora două, astfel că poliţiştii cred că moartea a survenit în cursul nopţii de joi spre vineri.

Anchetatorii urmează să stabilească dacă bărbatul a fost victima unei agresiuni sau dacă este vorba de o sinucidere, cadavrul fiind ridicat pentru necropsie.

Cele mai citite

Zelenski critică lentoarea deciziilor aliaților occidentali privind ajutorul pentru Ucraina

Aliaților occidentali le ia prea mult timp pentru a lua decizii cheie privind sprijinul militar pentru Ucraina, a declarat președintele Volodimir Zelenski într-un interviu...

Defecțiune la metrou, ce afectează intervalul de timp la care sosesc trenurile

Circulaţia trenurilor de metrou pe Magistrala 2 Berceni - Tudor Arghezi se desfăşoară momentan la un interval de 6 minute, din cauza unor defecţiuni...

Incendiul izbucnit la o clădire dezafectată de pe Șoseaua Ștefan cel Mare din București a fost lichidat

Incendiul izbucnit luni seară la o clădire dezafectată de pe Şoseaua Ştefan cel Mare din Capitală a fost stins de pompierii sosiţi la faţa...
Ultima oră
Pe aceeași temă