25 C
București
vineri, 19 iulie 2024
AcasăSpecialBute: Sunt cel mai bun la categoria mea

Bute: Sunt cel mai bun la categoria mea

Pugilistul Lucian Bute a declarat, sâmbătă, la sosirea în România, venită la o săptămână după meciul cu Jesse Brinkley de la Montreal, că se consideră cel mai bun la categoria supermijlocie şi că în opinia sa aceasta este categoria cea mai puternică în momentul de faţă, informează Mediafax.

„Îmi pare foarte rău pentră că meciul s-a transmis pe mai multe continente, dar în România nu s-a văzut. Regretul meu este pentru fanii din România. Mă consider cel mai bun ca categoria mea, supermijlocie, cred că ca e cea mai puternică în momentul de faţă şi mă consider unul dintre cei mai buni”, a spus Bute, într-o conferinţă de presă susţinută în Salonul de protocol al Aeroportului Henri Coandă.

El a precizat că „sunt 15 ani de muncă în spatele centurii” pe care o deţine în prezent şi a menţionat că este gata să boxeze cu orice adversar.

Lucian Bute şi-a păstrat titlul mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, pentru a şasea oară, după ce l-a învins pe Jesse Brinkley, prin KO, în repriza a noua, într-un meci disputat, în urmă cu o săptămână, la Centre Bell din Montreal. Bute l-a trimis la podea pe Brinkley în minutul 2.48 din repriza a noua, datorită unui upercut de stânga, acelaşi procedeu cu care i-a învins anterior pe Librado Andrade şi Edison Miranda.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă