12.4 C
București
marți, 21 mai 2024
AcasăSpecialBill Clinton: Acum cativa ani Obama ne-ar fi servit cafeaua

Bill Clinton: Acum cativa ani Obama ne-ar fi servit cafeaua

Bill Clinton nu a fost un sustinator al lui Barack Obama si a lasat sa se vada acest lucru in fata mai multor persoane, printre care si Ted Kennedy, caruia i-a spus ca actualul presedinte al Statelor Unite al Americii le-ar fi servit cafeaua in urma cu cativa ani, potrivit cartii "Game Change".

"In urma cu cativa ani, acest individ ne-ar fi adus cafeaua", i-a spus fostul presedinte al Americii lui Kennedy, informeaza NY Daily News consultat de ziare.com.

In carte se afirma ca Ted Kennedy a fost extrem de jignit si a povestit conversatia cu furie mai multor amici.

Clinton i-a spus lui Kennedy, care a trecut in 2008 de partea lui Obama in cursa pentru mandatul de candidat al democratilor pentru Casa Alba, fostul presedinte i-a spus ca a facut acest gest doar pentru ca Obama este negru.

"Singurul motiv pentru ca ii esti alaturi este ca este negru. Sa fie foarte clar", a spus Clinton, se mai arata in carte.

Ted Kennedy si nepoata sa Caroline Kennedy Schlossberg l-au sustinut pe Obama, fapt ce nu i-a suras fostului presedinte american.

Cele mai citite

Benjamin Netanyahu este „dezgustat” de mandatul de arestare cerut de către procurorul-şef al CPI Karim Khan

Premierul israelian Benjamin Netanyahu anunţă luni că ”respinge cu dezgust” mandate de arestare cerute de către procurorul-şef Curţii Penale Internaţionale (CPI) Karim Khan, atât...

Zelenski critică lentoarea deciziilor aliaților occidentali privind ajutorul pentru Ucraina

Aliaților occidentali le ia prea mult timp pentru a lua decizii cheie privind sprijinul militar pentru Ucraina, a declarat președintele Volodimir Zelenski într-un interviu...

Erdogan a decretat doliu național după moartea președintelui iranian Ebrahim Raisi

Preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan a decretat luni o zi de doliu naţional după moartea preşedintelui iranian Ebrahim Raisi într-un accident de elicopter, relatează...
Ultima oră
Pe aceeași temă