6 C
Bucharest
Wednesday, 6 December 2023
HomeSpecialAlegeţi-vă un proiect şi o casă cu acoperiş ceramic. FOTO+VIDEO

Alegeţi-vă un proiect şi o casă cu acoperiş ceramic. FOTO+VIDEO

Acoperişurile ceramice reprezintă o soluţie optimă pentru proiectele de casă care au în vedere un acoperiş înclinat. Avantajele sunt considerabile, în primul rând datorită durabilităţii mari a acestor învelitori, precum şi a confortului la interior obţinut în cazul utilizării unor materiale naturale.

În plus, noile soluţii – ţiglele ceramice de dimensiuni mari – reprezintă cea mai bună recomandare pentru proiecte economice.

Frumoasele case prezentate în acest material au ca specific acel acoperiş a cărui învelitoare este ţigla ceramică şi care se deosebeşte prin prestanţă şi prin nobleţea materialului. Soluţiile sunt ale firmei TONDACH®.

Este un produs natural, realizat numai pe bază de materiale naturale (argilă, apă, aer şi foc), autentic, care nu simulează şi nici nu imită iar prin însăşi natura sa, creează un stil, o personalitate.

Este de remarcat că în cazul ţiglei ceramice, durata de viaţă este de 80 – 100 de ani iar ţigla oferită Tondach România beneficiază de o garanţie de 33 de ani.

Durabilitatea foarte mare şi, în special, preţul mult mai avantajos comparativ cu alte soluţii fac din ţigla ceramică o soluţie extrem de avantajoasă, în condiţiile actuale de criză.

Ţigla ceramică poate fi o soluţie “pentru toate buzunarele”, existând şi produse care conferă maximum de eleganţă. Este de notat că această învelitoare se poate propune pentru orice stil şi tip de proiect de casă, de la cea clasică, la una rustică sau modernă, cu acoperiş foarte spectaculos

Cele mai citite

Analiză: Companiile încă nu reușesc să adopte strategii climatice, deși au înregistrat progrese în raportare

Există o profundă deconectare între strategia climatică și strategia corporativă a organizațiilor, conform ultimei ediţii EY Climate Risk Barometer. Deși și-au asumat angajamente privind...

Statele Unite – mesaj de la ONU: “Trebuie să rămânem cu toții alături de poporul ucrainean atâta timp cât va fi nevoie”

Ambasadoarea SUA la ONU, Linda Thomas-Greenfield, a transmis un mesaj ferm, în care solicită tuturor țărilor membre ONU să ofere sprijin Ucrainei și să...
00:01:21

Pentagonul a fost „încurajat” de decizia de a ridica controlul asupra majorității promoțiilor militare

Pentagonul, prin purtătorul de cuvânt, generalul de brigadă Patrick Ryder, a declarat reporterilor marți (5 decembrie) că a fost încurajat de decizia senatorului american...
Ultima oră
Pe aceeași temă