18.9 C
București
sâmbătă, 25 mai 2024
AcasăSpecialAlegeţi-vă un proiect şi o casă cu acoperiş ceramic. FOTO+VIDEO

Alegeţi-vă un proiect şi o casă cu acoperiş ceramic. FOTO+VIDEO

Acoperişurile ceramice reprezintă o soluţie optimă pentru proiectele de casă care au în vedere un acoperiş înclinat. Avantajele sunt considerabile, în primul rând datorită durabilităţii mari a acestor învelitori, precum şi a confortului la interior obţinut în cazul utilizării unor materiale naturale.

În plus, noile soluţii – ţiglele ceramice de dimensiuni mari – reprezintă cea mai bună recomandare pentru proiecte economice.

Frumoasele case prezentate în acest material au ca specific acel acoperiş a cărui învelitoare este ţigla ceramică şi care se deosebeşte prin prestanţă şi prin nobleţea materialului. Soluţiile sunt ale firmei TONDACH®.

Este un produs natural, realizat numai pe bază de materiale naturale (argilă, apă, aer şi foc), autentic, care nu simulează şi nici nu imită iar prin însăşi natura sa, creează un stil, o personalitate.

Este de remarcat că în cazul ţiglei ceramice, durata de viaţă este de 80 – 100 de ani iar ţigla oferită Tondach România beneficiază de o garanţie de 33 de ani.

Durabilitatea foarte mare şi, în special, preţul mult mai avantajos comparativ cu alte soluţii fac din ţigla ceramică o soluţie extrem de avantajoasă, în condiţiile actuale de criză.

Ţigla ceramică poate fi o soluţie “pentru toate buzunarele”, existând şi produse care conferă maximum de eleganţă. Este de notat că această învelitoare se poate propune pentru orice stil şi tip de proiect de casă, de la cea clasică, la una rustică sau modernă, cu acoperiş foarte spectaculos

Cele mai citite

Bărbatul suspectat de violarea şi uciderea fetiţei de opt ani din comuna Albeşti a fost prins

Bărbatul suspectat de violarea și uciderea fetiței de opt ani din comuna Albești a fost capturat de polițiști, conform purtătorului de cuvânt al Inspectoratului...

Captură de peste 4 milioane euro în portul Constanța. Poliţiştii de frontieră au descoperit 18.000 de parfumuri

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, colaborând cu inspectori de la Biroul Vamal de Frontieră Constanţa, au descoperit un transport impresionant de...

Gheorghe Hagi, nostalgic înainte de meciul de “ADIO” al “Generației de Aur”: “Timpul s-a scurs, au trecut ani mulţi… “

Gheorghe Hagi, legendă a fotbalului românesc și fost căpitan al primei reprezentative de fotbal a României, a făcut declarații emoționante sâmbătă, în cadrul unei...
Ultima oră
Pe aceeași temă