30 C
București
duminică, 21 iulie 2024
AcasăSpecialAlegeri locale 2016. Cetățenii UE pot să-și înregistreze rezidența și în ziua...

Alegeri locale 2016. Cetățenii UE pot să-și înregistreze rezidența și în ziua votării

Cetățenii UE vor putea să își înregistreze rezidența și în ziua votării. Activitatea de lucru cu publicul a Inspectoratului General pentru Imigrări va fi prelungită premergător și duminică, 5 iunie, pentru alegerea autorităților administrației publice locale., pentru înregistrarea rezidenței cetățenilor Uniunii Europene.

”Astfel, programul de lucru al structurilor pentru Imigrări, din întreaga țară, a fost prelungit, sâmbătă, 4 iunie între orele 8.00 şi 16.00, şi duminică, 5 iunie între orele 07.00 şi 21.00, pentru a răspunde cererilor de înregistrare a rezidenței, eliberarea unor adeverințe, precum și pentru alte solicitări conexe procesului electoral”, transmite IGI.

Cetățenii Uniunii Europene care doresc eliberarea certificatelor de înregistrare a rezidenței trebuie să prezinte o cerere scrisă, însoţită de documentele justificative în funcție de scopul șederii pe teritoriul României.

Costul eliberării certificatului de înregistrare este de 2 lei şi se va achita la unităţile CEC Bank în contul bugetului local nr. 21340202 sau se poate prezenta și un timbru fiscal de aceeași valoare.

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă