Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Un nou protest al taximetriștilor în București

Aceştia s-au strâns încă de la primele ore ale dimineţii în zona Gării de Nord, în apropierea Ministerului Transporturilor. Ei solicită modificarea Legii Taximetriei, eliminarea pirateriei precum şi scoaterea de pe piaţă a Uber, Clever Taxi sau Taxify.

Share

Iulian Budușan 0 comentarii

Actualizat: 05.06.2018 - 10:23

Protest al taximetriştilor în zona Gării de Nord din Bucureşti. Aceştia s-au strâns încă de la primele ore ale dimineţii în zona Gării de Nord, în apropierea Ministerului Transporturilor. Ei solicită modificarea Legii Taximetriei, eliminarea pirateriei precum şi scoaterea de pe piaţă a Uber, Clever Taxi sau Taxify.

„În ultimii ani, piaţa serviciilor destinate populaţiei, este într-o permanentă schimbare ca urmare a dezvoltării tehnicii şi tehnologiilor moderne, fiind în creştere utilizarea programelor de software, a aplicaţiilor web sau a aplicaţiilor mobile, în scopul satisfacerii nevoilor zilnice, este necesar ca şi piaţa serviciilor de taxi să fie adaptată noilor cerinţe. Însă, prevederile actuale privind activitatea de dispecerat taxi permit prestarea în fapt, a acestei activităţi fără autorizaţiile prevăzute de lege, fiind dezvoltate aplicaţiile taxi, care funcţionează întocmai ca nişte dispecerate taxi. Datorită acestor aplicaţii taxi, concurenţa pe această piaţă este denaturată prin comercializarea acestor aplicaţii taxi, fără acordul transportatorilor autorizaţi de taxi şi/sau a dispeceratelor de taxi", se arată în nota de fundamentare a proiectului.

Comentarii

loading...