16.3 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăSportFotbalFinala Ligii Campionilor va fi arbitrată de slovenul Slavko Vincic

Finala Ligii Campionilor va fi arbitrată de slovenul Slavko Vincic

Finala Ligii Campionilor din acest an, care va opune pe stadionul Wembley echipele Real Madrid și Borussia Dortmund, va fi condusă la centru de arbitrul sloven Slavko Vincic.

Vincic, în vârstă de 44 de ani, arbitru internaţional din 2010, îi va avea ca asistenţi la cele două linii pe compatrioţii săi Tomas Klancnik şi Andraz Kovacic, în timp ce francezii Francois Letexier şi Cyril Mugnier vor acţiona ca al patrulea oficial, respectiv ca arbitru asistent de rezervă.

Arbitru VAR va fi slovenul Nejc Kajtazovic, iar compatriotul acestuia Rade Obrenovic va îndeplini rolul de asistent VAR, în timp ce italianul Massimiliano Irrati va asigura suportul VAR.

În actuala ediţie a Ligii Campionilor, arbitrul sloven a condus în total şapte meciuri.

Finala Europa League dintre Atalanta Bergamo și Bayer Leverkusen, programată pe 22 mai la Dublin, va fi arbitrată de o brigadă din România, cu Istvan Kovacs la centru.

Finala Europa Confernce League, în care Fiorentina va primi replica formaţiei Olympiakos Pireu, va fi condusă de portughezul Artur Soares, pe 29 mai la Atena.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

FOTO. Fanii sunt șocați după ce au văzut în ce formă se află Niklas Sule, cu doar câteva săptămâni înainte de finala Ligii Campionilor

Borussia Dortmund va înfrunta luna viitoare pe Real Madrid în finala Ligii Campionilor, chiar pe 1 iunie, de la ora 22:00. Cu toate acestea,...

Papa Francisc spune că tensiunile și dezbaterile sunt inevitabile într-o societate modernă

Argumentele și tensiunile sunt inevitabile în societatea modernă și nu ar trebui să fie ascunse sub preș, a declarat sâmbătă Papa Francisc, avertizând că...

Parașutiștii și echipajul de zbor, în pericol din cauza închirierii avioanelor AN-2 scoase din uz

Un recent accident aviatic petrecut la Aerodromul Spătaru din Buzău a adus la lumină o situație îngrijorătoare în cadrul Ministerului Apărării Naționale (MApN)....
Ultima oră
Pe aceeași temă