13.7 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăEconomieEconomie internăGuvernul va aproba subvenții de 365 de milioane de lei pentru fermieri

Guvernul va aproba subvenții de 365 de milioane de lei pentru fermieri

Guvernul Ciolacu urmează să aprobe suplimentarea cu 365 de milioane de lei a subvențiilor pentru Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale (MADR).

Suplimentarea este aferentă lunii mai 2024, conform unui Memorandum formulat de Ministerul Agriculturii. Memorandumul se intitulează “Suplimentarea limitelor de credite de angajament și credite bugetare aprobate pe luna mai 2024 pentru Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale”.

Banii alocați suplimentar sunt necesari pentru plata “ajutoarelor naționale tranzitorii în sectorul zootehnic, pentru anul de cerere 2023”. Aceste ajutoare urmează să ajungă la peste 250.000 de beneficiari, precizează Memorandumul prezentat de MADR.

Guvernul României va discuta acest Memorandum în ședința din 14 mai 2024.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă