12.2 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăPoliticăLucian Bode: "Local, trebuie să duceţi o bătălie cu cei care se...

Lucian Bode: “Local, trebuie să duceţi o bătălie cu cei care se cred eterni la butoanele puterii”

Secretarul general al Partidului Național Liberal (PNL), Lucian Bode, a făcut declarații importante marți, în cadrul unei întâlniri la Galați. El a subliniat că nimeni nu deține o funcție pe viață și că nimeni nu ar trebui să aibă controlul total asupra unui județ sau a unei instituții.

“Este misiunea, datoria noastră să îi facem pe români să aibă mai multă încredere în noi şi vom reuşi dacă suntem serioşi, dacă suntem autentici şi venim cu proiecte de valoare şi oameni credibili în faţa lor. Obiectivul nostru este unul dublu pentru alegerile din 9 iunie. Pe de o parte, să avem o administraţie locală liberală extinsă şi întărită, atât în Moldova, Banat şi Ardeal, cât şi în Muntenia, Oltenia şi Dobrogea, dar să fie condusă această administraţie, cele mai multe să fie conduse de către Partidul Naţional Liberal. În al doilea rând, o dreaptă puternică în Uniunea Europeană, cu valori consolidate şi apropiate de cetăţeni, familii, antreprenori şi comunităţi, o dreaptă care să conducă pe mai departe destinele comunităţii europene, adică Partidul Popular European. Este nevoie de voi toţi pentru a le atinge şi pentru a duce mai departe proiectul liberal”, a afirmat Lucian Bode, potrivit Agerpres.

Liderul liberal a adăugat că “nimeni nu este pe viaţă într-o funcţie, nimeni nu stăpâneşte un judeţ după bunul plac”.

“Local, trebuie să duceţi o bătălie cu cei care se cred eterni la butoanele puterii. Convingeţi oamenii că se poate mai mult pentru Galaţi. Dar nu cu actuala administraţie prăfuită şi uzată, dar nici cu cei cu gura mare, cei ce se dau viteji pe Facebook, pe Tiktok, dar nu cunosc administraţie, ci doar fac figuraţie. Galaţiul liberal se construieşte cu seriozitate, cu pricepere, cu determinare. Se poate mai mult şi mai bine şi în Galaţi, iar voi sunteţi singura alternativă la actuala administraţie locală”, a spus Bode.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă