Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru

Ministrul Muncii: Pensiile militare trebuie exceptate din discuția despre pensiile speciale

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, consideră că pensiile militarilor români ar trebui exceptate din orice discuție legată de pensiile speciale.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

21.06.2020 - 15:27

Magistraţii sunt cei mai afectaţi de legea care va impozita pensiile speciale, urmaţi de angajații care lucrează în sistemul aeronautic civil şi de angajații din Curtea de Conturi, a declarat ministrul Muncii, Violeta Alexandru.

Pe de altă pare, ministrul Muncii a susținut că, în opinia ei, pensia militarilor ar trebui exceptată de la orice discuție legată de sistemul de impozitare a pensiilor speciale.

„Singura excepţie pe care o văd în această privinţă este pensia militarilor, care are un istoric al ei, într-adevăr, încă din vremea lui Cuza. Are un mod de calcul aparte şi care în mod evident trebuie să fie exceptată de la orice discuţie pe care o facem în general cu privire la pensiile speciale. Eu rămân la părerea că aceasta este singura categorie. Sigur, Parlamentul este suveran, dar este singura categorie care trebuie exceptată”, a spus ministrul Violeta Alexandru la postul România TV.

Comentarii

loading...